Şimdi Ara

satildi BB Curve 9300 Garantili 155TL oldu Temiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
2
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 satildi BB Curve 9300 Garantili 155TL oldu Temiz
    Forumdan Mehacan nickli arkadasa satilmistir.

İyi akşamlar

Blackberry Curve 9300 Cep telefonumu satıyorum. Şimdiye kadar servise kesinlikle gönderilmemiştir güvenlik bandından anlayabilirsiniz bunu. Ekranda çizikler vardır.TrackPad de köşede biraz soyulma vardır göze batmayan.Bu sorunlar genelde anahtarla aynı cebe konduğu için oluyor.Bunları söylüyorum çünkü kimseyi kandırmaya gerek yok her şeyini açıkça belirtiyorum dürüst olmakta fayda var. Ben telefonu TrackPad deki soyulma için servise göndermedim çünkü paraya ihtiyacım var yani servis suresini bekleyemem şu anda ve tamir görmüş bir telefon da satmak istemiyorum..Diğer Blackberry'lerdeki gibi tuşları soyulmuş bir telefon değildir. Yeni telefon aldığım için satıyorum. Kutu, fatura, şarj aleti, USB kablosu mevcuttur. Fiyat:210 TL >205TL > 195TL > 170TL > 155TL ankara'da elden teslim yapabilirim.Diğer illere önce havale sonra kargo şeklinde gönderebilirim. get ile çalışmıyorum

Fiyat : 155 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• pm
  • Sarj soketindeki temassizlik bas agritabilir garantisi bitmeden yaptirin bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyildiz07

Sarj soketindeki temassizlik bas agritabilir garantisi bitmeden yaptirin bence

valla şimdilik sorunsuz bir telefon çünkü 2 haftadır şarj soketi problemsiz hocam ama yine de garanti bitmeden göndermeyi düşünüyorum o konuda haklısınız.
  • takip!!!
  • PM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.