Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILDI - En Uygun HTC 10 Burada! Satın Al 11 Ekim 2016 20:34 1 1 SATILDI - En Uygun HTC 10 Burada! Merhaba Arkadaslar. Note 7'i Iade Etmemden Sonra Aldigim Htc 10'umu Ekraninin Kucuk Gelmesi Sebebiyle Satiyorum. Cihaz Yurtdisindan Gelmistir. Yaklasik 1 Aydir Kullaniliyor. 2 Ay Daha Pasaport Kayitsiz Hattinizi Takip Kullanabilirsiniz. Pasaport Kaydinizi Isterseniz Ucreti Karsiliginda Yapabilirim. Sag Alt Kosesinde Yere Dusmeden Dolayi Ufak Bir Deforme Var. Resimlerde Detaylica Gostermeye Calistim. Onun Disinda En Ufak Bir Sikintisi ve Ekraninda Herhangi Bir Cizik Bulunmamaktadir. Gelelim Fiyata. Telefonun Kulakligina ve Ses Kalitesine Asik Oldugum Icin Kulakliksiz Satmaya Karar Verdim. Eger Kulakliksiz Almak Isterseniz Istedigim Fiyat SATILDI ve Pazarliksiz, Kulaklikla Beraber Almak Isterseniz Istedigim Fiyat SATILDI ve Pazarliksizdir. PAZARLIK MESAJLARI CEVAPLANMAYACAKTIR. ZATEN EN UYGUN FIYATI VERDIM. Ankara Ici Elden Teslim Ankara Disina Once Havale Sonra Kargo Seklinde Alisveris Gerceklesebilir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINDI - Sony Nwz A15 SATILDI - En Uygun HTC 10 Burada! SATILDI - Xbox One Gamepad SATILDI - Ipad Air 2 64 Gb Wifi Garantili