Şimdi Ara

Satıldı GIGABYTE AORUS GTX 1060 6 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Herkese selamlar.

RTX serisine geçtiğim için kartı satıyorum.Ürünü yaklaşık iki yıldır sorunsuz kullanıyorum ve çok memnun kaldım.Hiçbir şekilde tamir,garanti vs. görmemiştir.

09 Mart 2022 Tarihine kadar garanti süresi bulunmaktadır.

GTX 1060 serisinin en performanslı,en sessiz kartlarından bir tanesidir.Metro Exodus , Battlefield 1 , Battlefield 5 gibi kartı en çok yoran oyunlarda yaz ayları dahil gördüğü maksimum sıcaklık 65 derecedir.Kartın ısısı 50 derecenin altında oldugu zaman fanlar otomatik olarak durur ve çok daha sessiz kullanırsınız.

Ürünün kutu içeriği eksiksizdir.

SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesmeyut -- 21 Şubat 2020; 16:42:55 >

• Hayırlı satışlar, 5 yıl önce arkadaşın yine böyle 3 fanlı bir ekran kartını almıştım, sorunsuz kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: türkerrr

https://forum.donanimhaber.com/palit-geforce-gtx1660-dual-6gb-1300-tl--141943209
    Kardeş iş arıyorsan söyle yardımcı olalım,sabahtan akşama kadar pc başında oturup insanların ilanlarına yorum yazmaktan sıkılmıyor musun?1500 tane mesajın var 1000 tanesi boş ve ikinci el bölümünde.Ayrıca linkini attığın o ilan iptal haberin olsun.
  • Su S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesmeyut

Kardeş iş arıyorsan söyle yardımcı olalım,sabahtan akşama kadar pc başında oturup insanların ilanlarına yorum yazmaktan sıkılmıyor musun?1500 tane mesajın var 1000 tanesi boş ve ikinci el bölümünde.Ayrıca linkini attığın o ilan iptal haberin olsun.

Alıntıları Göster
    Türker forumun piyasanın patronudur. Haksız rekabeti önleyip ekonomiye can verir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILIK] EVGA GTX 1070 FTW 8 GB
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.