Şimdi Ara

SATILDI Ipod Touch 3G 32 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ana Özellikler
    Turu : iPod Touch
    Bellek : 32 GB
    Sarki Sayisi : 8000 Şarkı
    Ana Bellek Turu : Dahili Hafıza
    Ses Formatları : MP3 - AAC
    Pil Omru : 22 Saat

Bağlanabilirlik
    Arabirim : USB 2.0
    Çıkışlar : Kulaklık

Ek Özellikler
    Diğer Özellikler : Wi-Fi ile İnternette Gezinme - Video Oynatma - Resim Gösterimi - Dokunmatik Ekran
    Güç Kaynağı : Şarj Adaptörü
    Pil Tipi : Şarj Edilebilir Li-ion

Ekran Özellikleri
    Ekranda Gösterilen Bilgiler : Kalan Çalma Süresi - Pil Seviyesi
    Ekran Ölçüsü : 3.5 inch

Garanti
    Garanti Süresi : 2 Yıl

Görünüm
    Boyutlar : 110 x 61.8 x 8 mm
    Ağırlık : 120 gr
    Renk : Siyah

Ses Kalitesi Özellikleri
    Frekans Aralığı : 20 Hz - 20 kHz
    MP3 Bit Oranı : 16 kbps - 320 kbps

Açıklama
    Arkadaşlar ürünün garantisi yok. Üstünde invisible shield var. Onu sökmedim ama söküldüğünde ipod kasasında çok fazla çizik olabileceğini sanmıyorum. Kutusu, kulaklığı ve aparatı mevcut. Ürün "Efe" isimli dh üyesinden alındı.

Istediğim fiyat: *** Fiyatta ufak birşeyler yapabilirim

Ürünün son durumu için "Dükkanıma" bakın

ÜRÜN ELDEN SATILMIŞTIR İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

Kendi resimleri

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut9334 -- 27 Temmuz 2015; 11:59:50 >

• ürünü arabanın tekerinin altına kaymaması için kullandınız sanıyorsam :) o çizikler ne nasıl kullanıyorsunuz böyle anlamıyorum :D satma sebebiniz ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Green -- 26 Kasım 2011; 17:27:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pacewons

ürünü arabanın tekerinin altına kaymaması için kullandınız sanıyorsam :) o çizikler ne nasıl kullanıyorsunuz böyle anlamıyorum :D satma sebebiniz ne

ürünü baltalama girişiminiz için teşekkür ederim. ama başaramadınız çünkü üstünde invisible shield var. ve satıldı. satma sebebim nakit ihtiyacımın olması yoksa satacak değilim
  • Yoo hayır ne baltalaması ? gördüğümü söylüyorum arkada okadar çok çizik varki ben bu şekilde nasıl kullandıgını düşündüm ancak araba tekeri altına takoz olarak kullandıysan bukadar olur :D bende kullanıyorum telefonumde mp3umde kulaklıgımda hiç çizik olmuyor demekki kullanmadan kullanmaya değişiyor :)
  • quote:

Yoo hayır ne baltalaması ? gördüğümü söylüyorum arkada okadar çok çizik varki ben bu şekilde nasıl kullandıgını düşündüm ancak araba tekeri altına takoz olarak kullandıysan bukadar olur :D bende kullanıyorum telefonumde mp3umde kulaklıgımda hiç çizik olmuyor demekki kullanmadan kullanmaya değişiyor :)

quote:

Orijinalden alıntı: umut9334

quote:

ürünü arabanın tekerinin altına kaymaması için kullandınız sanıyorsam :) o çizikler ne nasıl kullanıyorsunuz böyle anlamıyorum :D satma sebebiniz ne

ürünü baltalama girişiminiz için teşekkür ederim. ama başaramadınız çünkü üstünde invisible shield var. ve satıldı. satma sebebim nakit ihtiyacımın olması yoksa satacak değilim

uzatmayın lütfen yukarda yazmışım gördüğünüz çizikler ipodun kendi kasasındaki değil koruyucusundaki çizikler

• Hmm ozaman pardon özür diliyorum eyer koruyucu cıktıktan sonra temiz oluyorsa

fiyat kaça sattınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Green -- 26 Kasım 2011; 18:41:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] iphone 11 128 GB
    3 ay önce açıldı
    silinebilirrr...
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.