Şimdi Ara

(SATILDI) Macbook Pro Retina 13 ( 1 Günlük )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaslar dun İngiltere'den donerken havalimanindan macbook pro retina 13 inç 128 ssd modelini aldim.
    Aslinda jelatinlerini acmadan saticaktim ama dayanamadim :)
    Dun jelatinleri actim 30 dk flan kurcalayip bir daha kutusuna kaldirdim.
    Sifir almayi dusunuyorsaniz tam size gore bir cihaz.
    Faturasi mevcuttur

Fiyat : SATİLDİ ciddi düşünüp hemen almak isteyenlerle bir pazarlik yapabiliriz.
    İstanbul ici elden tercihimdir. Takas yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bings -- 28 Eylül 2016; 9:02:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Model numarasını söyleyebilir misiniz ? Türkiye'de garanti geçerliliği var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.C.Clk

Model numarasını söyleyebilir misiniz ? Türkiye'de garanti geçerliliği var mı ?

Model mf839b/a
    1 yil uluslararasi garantisi var tum ulkelerde gecerli olan.

• hocam siz baya kar elde edeceksiniz anlaşılan :D ama almak isteyenler bu fiyata alabilirler üründe 4K FHD özellik vardı sanırsam film izlemek için muhteşem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GilbertoRodriguez -- 29 Ağustos 2016; 14:25:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted1Getir

hocam siz baya kar elde edeceksiniz anlaşılan :D ama almak isteyenler bu fiyata alabilirler üründe 4K FHD özellik vardı sanırsam film izlemek için muhteşem

Cihazi 900pounda aldim yani yaklasik 3500 lira yapiyor. Zaten faturasinida vericem alan arkadaşa ayrica kucuk bi pazarlik payida ekledim.
    Urunu gelip burda 3500 e satamam herhalde :) turkiyedeki fiyatini unutmamak gerek 5200 lerde yani.
    Ayrica urunu alma amacim bu zaten begenirsem kullanirim diye yoksa satarim diye dusundum.

• Bings kullanıcısına yanıt
    film izlemek ve iş yapmak için ideal bir leptop almak isteyenler kaçırmasın bu fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GilbertoRodriguez -- 29 Ağustos 2016; 14:25:31 >
  • Konuyu kirletmeyelim isterseniz ben size pmden yardimci olayim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 1 haftalık TR Cihazını zor 4K'ya satmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Ben 1 haftalık TR Cihazını zor 4K'ya satmıştım

Zaten 4kya satmayi beklemiyorum pazarlik payini o yuzden bu sebeple biraktim.
    Sizin 4kya satmaniz cok ilginc 1200-1300 lira zarar ustelik 1 haftalik cihaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bings

quote:

Ögrenci ve nakit indirimi ile 4.600₺'ye alinabiliyordu . 500₺ zarar ile sattım ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bings

quote:

Ögrenci ve nakit indirimi ile 4.600₺'ye alinabiliyordu . 500₺ zarar ile sattım ...

Anladim hocam bu donemde herkes 5000 lira cikartip nakit indirimiyle alamiyor maalesef. Alabilseler zaten 2.el arayisina girmezlerdi.

Bunun disinda fiyatla ilgili bi durum varsa pm den konuşmamız daha sağlıklı konuyu kirletmemek için.

Benim belirledigim miktar budur. Cidden ciddi bir alici bulursam zaten fiyat tartışılır. İnmeyeceğim diye bir şey yok piyasa ortada sonuçta

• Bings kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Elimde Asus X550jk laptop var. 8gb ramli nvidia gtx850 m ekran kartli modeli. Kutusu herşeyi tam duruyor. Garantiside devam ediyor 1 yıla yakin olmasi lazim.

Düşünürseniz takas yapip üstüne para vermek istiyorum.
    Cihazim kozmatik olarak 10/10 dur hiçbir sorunu yoktur foto da atabilirim isterseniz. Hayirli günler
  • Pm den devam edelim hocam

• Ürün elden ''ozgnakbb'' kullanicisina satılmıştır.
    Keyifli bir alışveriş oldu. Teklif veren herkese teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.