Şimdi Ara

[SATILDI] Monster Abra A7 v6.2.1 / GTX 1080 ile TAKAS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    forum üyelerinden noiZe'ye satılmıştır.

Merhabalar,

Masaüstü deneyimine geçmek için laptopumu satmaya/takaslamaya karar verdim.

Ürünün garantisi 1-2 ay önce bitti. Garantisi bitmeden önce 1 hafta önce tedbir amaçlı garantiye gitmiştir. Hiçbir sorunu yoktur, hiç darbe yemediği için üzerinde çizik bile bulunmamaktadır. Faturası bulunmaktadır.

Ekran: 17.3" Full HD 1920x1080 Mat LED
    İşlemci: Intel Core i7-5700HQ @ 2.7GHz
    Ekran Kartı: nVidia GeForce GTX 960M
    Ram: 8GB (16GB'a kadar yükseltebilirsiniz)
    HDD: Güvenlik nedeniyle verilmeyecektir.

Bildiğiniz üzere Monster firması alanında en ilgili servistir. Cihazın ömür boyu temizlik ve bakım garantisi bulunmaktadır.

Ürünün Sıfır Fiyatı 3.600TL'dir.
    Benim istediğim fiyat ise 2.700TL >> 2.600TL >> 2.500TL SON FİYAT!
    İlk tercihim takastan yana. Temiz kullanılmış ve garantili GTX 1080 ile takas düşünüyorum.

İstanbul içi ürünü görebilir, deneyebilirsiniz. Tertemiz olduğunu göreceksiniz. Direk elden de teslim edebilirim, diğer türlü önce havale, sonra kargo şeklinde gönderimini yapabilirim.

Forumda genelde küçük alışverişler yaptım ancak referans da verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stargazer17 -- 5 Temmuz 2018; 3:3:57 >

• merhaba, cihazda hızlı bir disk olsa ve get ile satış düşünebilseniz ciddi olarak ilgilenebilirdim.
  • noiZe N kullanıcısına yanıt
    maalesef hocam, elimdeki bu malesef :) GET sistemi de belirli şartlarla olur, ancak iki tarafın da herhangi bir sorunla karşılaşmaması için elden, cihazı deneterek, temiz bir satış yapmak önceliğim.
  • günceldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brnce de hocam, referens problemi olmasa ciddi olarak düşünebilirdim önce kargo ve havale ile. Get seçeneğini cihazı test etmek için önerdim zaten - aynı şehirde olsaydık sorun olmazdı bunlar.
  • günceldir.
  • Satıcı arkadasimdir.Benden alıyormuş gibi gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Gerekirse aracıda olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK MONSTER ABRA A7 V12.1.1
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.