Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 satıldı silinebilir. Satın Al 20 Ocak 2022 21:42 1 1 satıldı silinebilir. Hepsiburada nın şimdi al 3 ay sonra öde kampanyasından faydalanarak almıştım. 2-3 ay kullanıp satma niyetindeydim o yüzden satıyorum.Herhangi bir zarar gelmemesi için 100 lira civarına kılıf alıp sadece kılıf ile kullandım, yalnızca fotoğrafları çekerken kılıftan çıkarttım. En ufak bir çizik vs yoktur. Hepsiburada üzerinden(satıcı da hepsiburada) aldım, kendi adıma faturalıdır. Takas düşünmüyorum. Fiyat olarak zaten makul bir fiyat yazdım lütfen pazarlık teklif etmeyin.Maltepe de ikamet ediyorum yakınlarda elden teslim ederim. 26.11.2023 e kadar garantisi mevcut.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 26 Kasım 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Kapalı Kutu Xbox Series S + Mavi Renk Controller 2 Yıl TR Garantili satıldı silinebilir. satıldı - silinebilir satılmıştır - silinebilir