Şimdi Ara

satıldı. silinsin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BU İLANI AÇARKEN AKLIMA GELDİ. BU VESİLEYLE FAZLA TECRÜBESİ OLMAYAN ARKADAŞLARA UFAK BİR UYARIDA BULUNMAK İSTİYORUM. HARDDİSK ALACAKSANIZ SATAN KİŞİDEN HD TUNE PROGRAMIYLA VEYA HARDİSK SENTİNEL PROGRAMIYLA HARDDİSKİN KONTROLÜNÜN YAPILMASINI İSTEYİN. ÇÜNKÜ HARDDİSK DİĞER PARÇALAR GİBİ DEĞİL. TAMAMİYLE MEKANİK BİR PARÇA. YANİ ÇABUK BOZULABİLECEK BİR PARÇADIR. YAŞADIĞIM TECRÜBELERDEN DOLAYI YAZMA GEREĞİ HİSSETTİM. ARA SIRA BU SİTEDEN HARDDİSK ALDIM. ELDEN VEYA KARGO İLE ALDIKLARIM OLDU. İLK ZAMANLARDA MAALESEF TECRÜBESİZ OLDUĞUM İÇİN. BİR ÇOK DEFA KAZIK YEDİM. ÖMRÜNÜ TAMAMLAMIŞ HARDDİSKLERMİ DERSİNİZ. BAD SECTÖRLÜ HARDİSKLERMİ DERSİNİZ:) KISACASI SATAN ARKADAŞLARDAN RİCAM HARDDİSKLERİNİZİ SATARKEN BİR KAÇ DAKİKANIZI AYIRIP TEST EDİP İLANA FOTOĞRAFLARINI KOYUN. ALICI ARKADAŞLARDA TEST FOTOĞRAFLARINI GÖRMEDEN HARDDİSK ALMAYINIZ.

BU İLANI SAYESİNDE YUKARIDAKİLERİ YAZABİLDİM HARDDİSKİM SATILMASADA OLUR:-)
    elimde kullandığım 500 gb lık 2.5 inch toshiba marka hdd var.

harddiskte bad sector yok. hd tune programıyla yavaş tarama yaptım. tarama yaparken de tarama hızı 27 mb altına hiç düşmedi. ama health değeri kötü. zaten fotoğrafları ekledim.

harddiskin içi full dolu, içindeki verileri rahatlıkla kullanabiliyorum. içinde film var mesela, filmi rahatlıkla izleyebiliyorum.
    kafa vurma sesi de duymadım.
    önemsiz bilgilerini saklayacaklar için iş görür. önemli bilgileriniz için alacaksanız tavsiye etmem.

satıldı. silinsin lütfensatıldı. silinsin lütfensatıldı. silinsin lütfensatıldı. silinsin lütfensatıldı. silinsin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MACHİNA -- 18 Mart 2017; 10:40:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• güncel son fiyat 30 tl.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Takaslandı.Konu Silinebilir
    16 yıl önce açıldı
    KONU SİLİNSİN
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.