Şimdi Ara

SATILDI / SONY BDV-E190 Bluray ev sinema sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
3
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILDI / SONY BDV-E190 Bluray ev sinema sistemi

Merhaba, forumda kametuze nickli arkadaştan 20 temmuz 2018 de ikinci el olarak aldığım ürünü kullanmadığımdan evde yer açmak amaçlı satıyorum. Ben ürünü 3 yıldan uzun sürede 5 kez ancak kullanmışımdır elektronik cihazlara merakımdan alıyorum inceliyorum sonra kaldırıyorum kenara, uzun süredir kenarda durmaktaydı. Üründe ufak tefek çizikler var ayrıntılı bakmayınca üzecek bir şey yok kozmetik olarak. Çalışmayan bir aksamını görmedim tüm hoparlörlerden ses geliyor. DVD CD çalıştırdım okuyor. bluray denemedim. tüm giriş ve çıkışları çalışıyor. youtube uygulamasını bulamadım herhalde yok. netflix e bağlanıp 1080p sd ve 720p hd olarak görüntü izledim fotolarda mevcut. Dlna dan telefondaki video görüntüsünü cihazda ağ üzerinden izleyebildim. Ana cihaz, 5 hoparlör, subwoofer, orjinal kumanda ve hoparlör kabloları gönderilecektir.

Netflix, dlna gibi özellikler var ama kaliteli olmayan tvlerin smart özellikleri gibi çalışıyor girip çıkması yavaş, çok beklentiniz olmasın. stereo analog ses girişinden ses seviyesi biraz az. Usb, cd okuyucu, optik girişten ses seviyeleri iyi. Bu setle TVye bağlanıp film izlenir. müzik kalitesi beklentiye sokmasın zaten üretim amacı ev sineması. Daha kaliteli hoparlörlere bağlandığında daha iyi ses verebiliyor. Pioneer ın kule 5 kanal hoparlör seti ile kullanmıştım fark hissedilir değişiyor.

Sonuç: bu fiyata bluray player yok. bir çok özellik eklemişler, hoparlör amfi bir arada. Çok kaliteli ve işlevsel olmasa da elektronik cihazlara merakınız varsa alın kullanın: FİYATIM:450TL tunen nickli arkadaş satın almıştır.

https://www.sony.com.tr/electronics/support/home-theater-blu-ray-home-theater-systems/bdv-e190/specifications

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyatına göre iyi cihazdır.
    Markası belli olmayan cihaz alana kadar her türlü alıp kullanılabilir.
    İyi satışlar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kametuze kullanıcısına yanıt

Sağolasın, yorumun için teşekkürler.

• Pm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam bu set su an 500 liraya alinir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.