Şimdi Ara

SATILDI Steam Hesap [Açık Pazar & Low Rank]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hesabı geçenlerde gezinirken görüp, dayanamayıp almıştım Trade yasağı, fri ekleme sıkıntısı, pazar sıkıntısı vs. yok. Hesabın her şeyi açık. Mg seviyesi önceki silverlar olduğu için low rank olarak belirtiyorum. Beyinsiz kolsuz adamların bile dmg olduğu bu dönemde silver hesap bulmak altın değerinde nerdeyse

Rank; Mg2

Private rank; 8 veya 9 olması lazım

Play time; 82 hours

Fiyat; --

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inextricable -- 18 Temmuz 2015; 21:09:47 >

• Kolu ve bacakları olmayan adam soloq supreme oldu :) darısı bütün silverların başına.
  • Bahsettiğin kişi Michael Olson ise o apayrı bir şey. Yazdığım mecazi anlamdaydı, saygı duyulması gereken kişilere, hayat koşullarına rağmen direnip bir şeyleri başaran, kolay kolay pes etmeyen kişilere saygım her zaman sonsuzdur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inextricable

Bahsettiğin kişi Michael Olson ise o apayrı bir şey. Yazdığım mecazi anlamdaydı, saygı duyulması gereken kişilere, hayat koşullarına rağmen direnip bir şeyleri başaran, kolay kolay pes etmeyen kişilere saygım her zaman sonsuzdur :)

Muhteşem bir adam enerjisi falan sıkılmadan oturup izleniyor adam :) ben ilk izlemeye başladığımda rankı MGE ydi şuanda supreme oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKCROSSHAIR

quote:

Orijinalden alıntı: Inextricable

Bahsettiğin kişi Michael Olson ise o apayrı bir şey. Yazdığım mecazi anlamdaydı, saygı duyulması gereken kişilere, hayat koşullarına rağmen direnip bir şeyleri başaran, kolay kolay pes etmeyen kişilere saygım her zaman sonsuzdur :)

Muhteşem bir adam enerjisi falan sıkılmadan oturup izleniyor adam :) ben ilk izlemeye başladığımda rankı MGE ydi şuanda supreme oldu.

Hakkını veriyor oyunun :) İlk mesajda bahsettiklerimden çok farklı o adam
  • konuyla ilgili özel mesaj atıldı :)
  • Bi hevesle girdim low rank yazınca mg2 çıktı .Orta yaz bare
  • quote:

Orijinalden alıntı: hogcada

Bi hevesle girdim low rank yazınca mg2 çıktı .Orta yaz bare

Silver yapmaya çalıştım fakat olmadı
  • Silver rutbe isteyen varsa bana versin hesabı ben 2gune yaparım onu :/
    Ana hesabım nova 1 :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satılmadıysa alırım ben o hesabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayganz

satılmadıysa alırım ben o hesabı

Malesef satıldı ustam
  • hayırlı olsun alan arkadasa, düşük rütbeli hesap arıyorum ben de :( elimdeki bütün hesaplar supreme global :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayganz

hayırlı olsun alan arkadasa, düşük rütbeli hesap arıyorum ben de :( elimdeki bütün hesaplar supreme global :(

Ben de öyle denk gelmiştim, görünce dayanamayıp almıştım. Sağlık olsun be ustam kısmet değilmiş, illaki başka satan arkadaşlar çıkar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.