Şimdi Ara

SATILIK 2 AYLIK SAMSUNG GALAXY S10 LİTE (SAMSUNG TÜRKİYE GARANTİLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Şanlıurfa İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S10 Lite Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar Sevgili DH Ailesi.Elimde yaklaşık 2 ay önce sıfır almış olduğum Samsung Türkiye Garantili telefonumu satıyorum.Cam ekran koruyucu takılı ve Spigen Rugged Armor kılıfı da yanında vereceğim.Herhangi bir sorunu yoktur.Sıfırdan farksızdır.Yeşil ekran sorunu da yoktur. Fiyat 4800 TL dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRaGoRYoN -- 26 Ağustos 2020; 15:30:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyatınız bence de yüksek. 4.800 tlye sıfırı varken kimse 4.600 tlye 2.ele girmez. Sizin ne kadardan aldiginiz kimseyi bağlamaz, ekran koruyucu vs önemli değil, kimse bakmaz ona. Güncel sıfır fiyatı önemli olan referans noktasıdır.

Buraya kadar ok ancak diğer taraftan ilanı sahibinden e vermenizi öneririm. Bu forumun konsepti letgo dan hallice. Burda 2.el ürün satışı ederinden değil, ölü fiyat üzerine kurulu ancak ozaman satış olur. Daha evel düştüğü fiyatı söyleyen enteresan bir kitle işte. Eur 8.30 a çıkmış, belki mevcut fiyata zam gelecek falan onlar önemli değil, daha evel 4.300 e düşmüş. Yıllardır forumdayım, son 2-3 yıldaki konsept bu sekilde.

4.000-4.200 bandı bu cihazın satılabileceği fiyat bana kalırsa. Forumdan satmak istiyorsanız da 3.700 bandı satabileceğiniz fiyat. Daha evel s10 plus sattım, telefoncu burdan gelen tekliflerden daha iyi fiyat verdi. Burdan kaçın gidin size tavsiyem.
  • Fiyat nedir?

• 2.el kuralları gereği fiyat belirtmek zorunludur hocam bilginize.. saygılarımla.
  • Fiyat belirtmeniz zorunlu yoksa ceza alırsınız.. bu arada s10 litelarda görülen kronik yeşil ekran arızası var mıdır?

• Edit: 4799 liraya sıfır almak yerine kullanılmış cihaza 4600 vermek isteyenler için sıcak fırsat kaldı ki 3 4 hafta önce sıfır fiyatlarının 4300tlye düştüğünü unutmamak lazım.

Forumun ikinci el bölümünün cılkı çıktı iyice..

• Yaklaşık 1 ay önce 4900 TL ye almış olduğum ve doğru düzgün kullanmadığım , sıfırdan farksız bir cihazı sadece 1 ay içerisinde kılıf ve cam ekran koruyucuyu da dahil edince 400 TL zarar ediyorum. Daha ne kadar zarar etmemimizi bekliyorsunuz anlamış değilim.Ülkenin piyasası maalesef ortada.Sürekli herşeye zam geliyor. Sattığımız ürünlerin yerini dolduramıyoruz.Daha nasıl bir fiyata arıyorsunuz anlamış değilim.Gönül ister ki bizler de Avrupa ve diğer ülkeler gibi herşeyi uygun fiyata alalım, satalım , sıkıldığımız da değiştirelim.Maalesef Ülkenin hali ortada.Hepimiz de bunun farkındayız.Ciddi alıcılar yazarsa sevinirim. Çünkü çok komik fiyatlar ve teklifler veren var.Bu gibilerin amacı bir ürün almak değil.Ölü fiyata birşeylere sahip olmak.O fiyatlara varsa neyi bekliyorsunuz , alınız ...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyatınız bence de yüksek. 4.800 tlye sıfırı varken kimse 4.600 tlye 2.ele girmez. Sizin ne kadardan aldiginiz kimseyi bağlamaz, ekran koruyucu vs önemli değil, kimse bakmaz ona. Güncel sıfır fiyatı önemli olan referans noktasıdır.

Buraya kadar ok ancak diğer taraftan ilanı sahibinden e vermenizi öneririm. Bu forumun konsepti letgo dan hallice. Burda 2.el ürün satışı ederinden değil, ölü fiyat üzerine kurulu ancak ozaman satış olur. Daha evel düştüğü fiyatı söyleyen enteresan bir kitle işte. Eur 8.30 a çıkmış, belki mevcut fiyata zam gelecek falan onlar önemli değil, daha evel 4.300 e düşmüş. Yıllardır forumdayım, son 2-3 yıldaki konsept bu sekilde.

4.000-4.200 bandı bu cihazın satılabileceği fiyat bana kalırsa. Forumdan satmak istiyorsanız da 3.700 bandı satabileceğiniz fiyat. Daha evel s10 plus sattım, telefoncu burdan gelen tekliflerden daha iyi fiyat verdi. Burdan kaçın gidin size tavsiyem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 30 Temmuz 2020; 22:44:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.