Bildirim
SATILIK 2001 HONDA CIVIC 1.6 İES
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Konunun Etiketleri
Giriş
-
yorumlarınıza acıgım -
quote:
Orjinalden alıntı: cıvıc2001
yorumlarınıza acıgım
pekı ozaman aracın coookk pahalı.alıcı cıkmaz bence bu fıyatla -
kardesim o bıldıgın dıger hondalara benzemez bu arabaya 18.000 verdıler vermedim sen ne konusuyon adamın parası yok die hemen pahalı dıo araca
-
Bende pahalı diyorum. Ne olacak?
Hem yorumlara açığım yazmışsın adam pahalı deyince de terbiyesizlik yapmışsın. -
quote:
yorumlarınıza acıgım
quote:
kardesim o bıldıgın dıger hondalara benzemez bu arabaya 18.000 verdıler vermedim sen ne konusuyonadamın parası yok die hemen pahalı dıo araca
Yeni kasa civic v-tec parasını istiyorsun, yorumlarınıza açığım diyorsun, sonra da neredeyse yorum yapan adamı döveceksin pahalı dedi diye... -
Sevgili kardeşim araban pahalı işte..
Neden "yorum serbest" diyorsun ki?
Hayret bir şey..
Yorumumu tekrarlıyorum: ÇOK PAHALI.. Max:16 eder.. -
16 bile çok.. -
14 vereyim peşin... -
arabayı gördünüz mü de konuşuyorsunuz. full +full den daha full ondan 18 isteniyor. full+ full ve de ful eklenince neyse kafam karıştı -
18e bundan 2 tane alırsın. -
Ben diyorum internette satış yasaklansın diye
Hocam aracın jantları altın kaplama mı -
FULL+FULLDEN DE FULL ARABA NASIL OLUYOR YAA??MİLLETE LAF YETİŞTİRECEĞİNE BU ARABANIN ŞU ÖZELLİĞİ VARDIR O YÜZDEN BU FİAT DE ARKADASIM..
quote:
Orjinalden alıntı: volyas
arabayı gördünüz mü de konuşuyorsunuz. full +full den daha full ondan 18 isteniyor. full+ full ve de ful eklenince neyse kafam karıştı
-
quote:
yorumlarınıza acıgım
kardeş 2001 model 1.4 ies tamamı orjinal beyaz renk 50925 km de çizik yok arabada 13500 e aldık 1 hafta önce seninkide 1.6 ies hadi 15 etsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dırdır07 -- 20 Eylül 2008; 16:13:51 > -
quote:
kardesim o bıldıgın dıger hondalara benzemez bu arabaya 18.000 verdıler vermedim sen ne konusuyonadamın parası yok die hemen pahalı dıo araca
keşke verseydin 18'eönümüz kış 11 e kadar düşer sonbahardan sonra
-
fiyat hem pahalı hemde opak boya metalik olsa ii olurdu -
yeni kasa vtec fiyatı bu bence. tabi araba senin kardeş:) istersen 1 trilyon da fiyat çekersin:) ikinci el piyasası bu kafana göre yani alıcı varsa
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X