Şimdi Ara

SATILIK 2002 HONDA JAZZ OTOMATİK ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.araba.com/4775590/Honda-Jazz-14-Elite

aracım 2002 modeldir.

muayenesi 2013 yılına kadar geçerlidir.

2012 ilk 6 aylık vergisi verilmiştir.

82.000km de aldım. tüm bakımlarını ankara bhr honda da yaptırdım. kayıtları mevcuttur ve aracı alacak olan kişi isterse, servisten yapılan tüm bakımların dökümü alınabilir. aküsü fren diskleri yenilenmiştir. aracımda elektrik mekanik yürüyen aksam ile ilgili hiçbir problem yaşanmamıştır.

Aracımı alırken, sağ iki kapıda sürtmeden dolayı, tamponlarda ve ön çamurluklarda da küçük kazalardan dolayı lokal boyalar olduğu ve kaputun değişmiş olabileceği servis tarafından söylendi. sağ marşpiyelin bir kısmını kardırıma sürttüğümden dolayı boyasının bir kısmı aşındı. resimde belli olmaktadır. kasko yaptırıldığında mini onarım ile yaptırılabilir. benim yaptığım bir kaza var. onunda resmini paylaştım. ben mini onarım paketimi o kazada kullandım.

Alacak olan kişinin hiçbir sürpriz ile karşılaşmaması için her detayı yazdım.

Şu anki yakıt sarfiyatı 100 km için 5.5 litredir. (kışlık lastikler takılıdır)

aux girişi, park sensörü bulunmaktadır. ve sorunsuz çalışmaktadır.

en son bakımı 100bin de yapılmıştır.

4 adet kış lastiği 2011 kış mevsiminde 3 adet yaz lastiği 2011 yaz alınmıştır. 7 lastikte verilecektir.

araçta sigara içilmemiştir.

yedek anahtarı bulunmaktadır.
    tel : 0552 503 0852

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluecolor -- 26 Mart 2012; 9:07:09 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.