Şimdi Ara

SATILIK 2010 model 1.6 i-vtec HONDA CİVİC 100bin km'de araç temizdir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2010-model-temiz-kazasiz,degisensiz-honda-civic-1.6-i-vtec-dream-216319790/detay/

Araç ilanda görüldüğü gibidir. her 10.000 km'de yetkili servis tarafından bakımı yapılmıştır. Sadece sağ arka far geri geri gelen bir aracın stepnesinin çarpıp kırılması sonucu yenilenmiştir. Üst model araçlarla +para ile takas düşünülebilir

• 5 bin tl fazla yazmışsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

5 bin tl fazla yazmışsınız

Fazla yazdığımı düşünmüyorum. Galerinin verdiği 38.000 tl zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcmvq

quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

5 bin tl fazla yazmışsınız

Fazla yazdığımı düşünmüyorum. Galerinin verdiği 38.000 tl zaten.

Sizden ricam tekrar galeriye geri gidip size o galerinin tık para 38'i vermesini istemeniz.Galeri kem küm ederse bilin ki öylesine başından salmak için fiyat vermiştir ya da ben o fiyatı sana takasta sayarım ayağı yapacaktır.O yüzden yanlış anlamayın ben sizin arabaya bir galericinin tık para 38'i canlı avcunuza sayarak çelik janti bile olmayan 2010 dream donanımlı honda için vereceğini zannetmiyorum.Aracınızın galericiye gideri 35-36.000 liradır biniciye de satısı 38-40.000 liradır.Fiyatınız uç bir rakam değil zaten bir hafta on gün sonra satamayınca siz kendiniz otomatikmen 39-40'a fiyatı düşürüp ilanı güncellediğiniz aynı gün de ya da bir gün sonrasına arabayı pazarlıkla satıp burada araç satıldı konu silinebilir diyeceksiniz.O yüzden gerek yok araca istediğiniz bedeli fazla olduğunu söylemeye.Burada ki olay sizin zaman kaybınız yoksa kimseyi ilgilendirmiyor zonguldakta ki hondanın 42.000 lira olması.Tercih sizin ya tutarsa misali fiyatınız böyle kalsın haftalarca bekleyin ya da aracı esas bedellerine çekip bir iki gün içinde satın.Hayırlı satışlar olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih3688 -- 29 Haziran 2015; 11:14:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.