Şimdi Ara

//SATILIK// 22'' PHILIPS 22XW8FB --220 TL-- *AZ BULUNAN CİNSTEN!!*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba..Aldığım günden beri gözüm gibi baktığım monitörümü 27' aldığım için satıyorum..Monitörde en ufak bir çizik, kırık ya da ölü pixel yoktur..Kutusundan çıktığı ilk günkü kadar temiz ve fonksiyonel durumdadır..Fizikesl olarak 9.9/10 diyebilirim rahatlıkla.. Hdmi, dvi, analog, usb, ses girişi, kensington kilidi vs monitörde yok yoktur..Hdmi girişe sahip nadir ürünlerden birisidir..Griden griye 2ms tepki süresine sahiptir..Aynı anda 3 farklı cihaz bağlayabilirsiniz..Philipsin x serisi monitörü olduğu için üst seviye bir monitördür..Ürün ile birlikte ses kablosu, analog ve hdmi kablo vericem..Fotoğraflarda her şey açık bir şekilde görülüyor..Kutusu ve içeriği eksiksizdir..Sorusu olan pm yolunu kullanabilir..Balıkesir' de elden teslim, diğer illere kargoyu alıcı ödemeli olarak gönderebilirim..teşekkürler..

FİYAT: 220,00 TL

Teknik Özellikler

LCD geniș ekran monitör 22" genișlik WSXGA+

Görüntü/Ekran
    •LCD panel tipi: 1680 x 1050 piksel, RGB dikey șerit
    •Ekran geliștirme: Parlamasız ekran, Sağlam Kaplamalı
    •Panel Boyutu: 22" / 55,9 cm
    •Etkin izleme alanı: 473,76 x 296,1 mm
    •Piksel aralığı: 0,282 x 0,282 mm
    •Parlaklık: 300 cd/m²
    •Kontrast oranı (tipik): 1000:1
    •SmartContrast oranı (dinamik): 3000:1
    •Ekran renkleri: 16,7 M
    •İzleme açısı: 170º (Y) / 160º (D), C/R > 10 ise
    •Tepki süresi (tipik): 5 ms
    •SmartResponse: 2 msn (Gri-Gri)
    •Maksimum Çözünürlük: 60 Hz'de 1680 x 1050 (dijital giriș)
    •Optimum Çözünürlük: 60 Hz'de 1680 x 1050 (dijital giriș)
    •Video Nokta Hızı: 205 MHz
    •Yatay Tarama Frekansı: 30 - 83 kHz
    •Dikey Tarama Frekansı: 56 - 76 Hz
    •Görüntü geliștirme: SmartImage
    •sRGB
    Bağlanabilirlik
    •Sinyal Giriși: VGA (Analog ), DVI-D, PC Ses giriși, HDMI
    •USB: USB 2.0 x 1
    •Sync Giriși: kompozit sync, Ayrı Sync, Sync Yeșil
    •Diğer bağlantılar: S/PDIF çıkıșı (koaksiyel), Kulaklık çıkıșı
    Kullanılabilirlik
    •Dahili Ses: 1 W RMS x 2 Stereo Hoparlör
    •Kullanıcı rahatlığı: Ekran Üstü Gösterim (On Screen Display), SmartControl II
    •Monitör Kontrolleri: SmartImage, Otomatik (Geri), Giriș (Așağı), Parlaklık (Yukarı), Menü (OK), Açık/Kapalı, Ses kontrolü

//SATILIK// 22'' PHILIPS 22XW8FB --220 TL-- *AZ BULUNAN CİNSTEN!!*  //SATILIK// 22'' PHILIPS 22XW8FB --220 TL-- *AZ BULUNAN CİNSTEN!!*  //SATILIK// 22'' PHILIPS 22XW8FB --220 TL-- *AZ BULUNAN CİNSTEN!!*  //SATILIK// 22'' PHILIPS 22XW8FB --220 TL-- *AZ BULUNAN CİNSTEN!!*
     //SATILIK// 22'' PHILIPS 22XW8FB --220 TL-- *AZ BULUNAN CİNSTEN!!*  //SATILIK// 22'' PHILIPS 22XW8FB --220 TL-- *AZ BULUNAN CİNSTEN!!*  //SATILIK// 22'' PHILIPS 22XW8FB --220 TL-- *AZ BULUNAN CİNSTEN!!*  //SATILIK// 22'' PHILIPS 22XW8FB --220 TL-- *AZ BULUNAN CİNSTEN!!*  //SATILIK// 22'' PHILIPS 22XW8FB --220 TL-- *AZ BULUNAN CİNSTEN!!*  //SATILIK// 22'' PHILIPS 22XW8FB --220 TL-- *AZ BULUNAN CİNSTEN!!*
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturca89 -- 8 Aralık 2012; 1:40:59 >

• Sanırım en az 30 model kullanmışımdır lcd monitör, evimde yani dışarda arkadaşta filan gördüklerimi kısa süreli kullandıklarımı saymıyorum, en iyilerden renkler vs ama şu güncel zamanda da garantisi bitmiş eski bir 22" için 240TL biraz yüksek :)
    İyi satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Sanırım en az 30 model kullanmışımdır lcd monitör, evimde yani dışarda arkadaşta filan gördüklerimi kısa süreli kullandıklarımı saymıyorum, en iyilerden renkler vs ama şu güncel zamanda da garantisi bitmiş eski bir 22" için 240TL biraz yüksek :)
    İyi satışlar.

teşekkür ederim monitör gerçekten güzel, resmen yok yok.. fiyat konusuna gelince; alacak olan arkadaşa küçük bir ikram yaparım öldürmemek şartıyla..
  • bunun 20" olanını kullandım, 3d monitör aldığım için sattım.... şimdi fark ettim ki ucuza vermişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

bunun 20" olanını kullandım, 3d monitör aldığım için sattım.... şimdi fark ettim ki ucuza vermişim

sağlık olsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.