Şimdi Ara

Satılık 67000 video Kayıtlı izlesene scripti + sql

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kendim izlesene den esinlenerek yazdıgım tasarımı izlesene ait kodlama bana aitdir.
    sql kayıtlar izlesene dan alınarak eklenmiştir video url resim adı açıklama v.b. herşey mevcuttur...
    Demosu: http://dostuz.biz/video/
    En fazla 3 kişiye satılacaktır...(Acele Edin.)
    sql Fiyat 35 YTL
    script Fiyat 15 YTL
    seo script Fiyat 25 YTL
    bot Fiyat 20 YTL
    video kırık link düzenleyici Fiyat 20 YTL
    Not: scriptin demoda göründüğü gibi ufak eksikleri vardır.

Almak isteyen buraya yazsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dostuz -- 20 Kasım 2007; 12:53:19 >

• çok iyi hemde ucuz alabilirsiniz.....
  • arkadaşım güzel yapmışşın ama 3 kişiye satacaksan bence kötü sölim mesela ben açtıım sitenin aynısından bir yerde daha açılmasını istemem
  • pm...
  • arkadaşlar scriptin admin paneli yoktur ek video eklemek isteyen sql ekleyebilir... bana gelipde admin panel sormayın..
    Zati başka yerde bu sql 160 YTL ben size 35 ytlye veriyorum...
    Güncel videoları eklemek isteyen olursa izles ene.c om tarayıp güncel videoları veritabanına ekleyecek scriptide 20 YTL satabilirim.. + izles ene.c om eğer video linklerini değiştirir ip adresleri ya dağişirse videolar aytık çalışmaz diyorsanır izles ene.c om'u tarayıp yeni ipleri veritabanındakilerle karşılaştırıp değişmişde yenilerini 10-20 saniye içinde tek bi sayfayı açmanızla otomatik olarak kaydeden script ise 20 YTL dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dostuz -- 20 Kasım 2007; 12:54:47 >
  • 1 kişiye satıldı kaldı 2 kişi yetişen alıyor...
    YENİ: seo eklenmiş hali: 25 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dostuz -- 20 Kasım 2007; 12:55:23 >
  • Merhaba
    1. seo ne demek?
    2. alan kişi dh'den miydi?
    Hayırlı işler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nasıl bi script bu anlamadım.
    izlesene . com ile ne ilgisi var?

"Zati başka yerde sadece bu sql 160 YTL ben size 35 ytlye veriyorum" derken sql dediğiniz ne?

yönetici paneli olmayan scriptte üyelikler nasıl onaylanıp silinecek? nasıl düzenlenecek.
    scriptin işlevini tam anlatabilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanweb -- 17 Kasım 2007; 20:51:35 >
  • seo google siteyi daha iyi tanıması için siteye eklenen bir özellkitir.
    sitedeki /izle?id=xxx çeklinkeki linkler /fxxx-video-kategori-adi-video-adi.html olarak değiştirilmesiyle oluşur.

Alan kişi dh'den değildir.

script videoları izlesene .com veritabanından çekiyor. ve tasarımı izlesene .com aittir.

scriptde yönetici paneli yok vewww.dostuz.biz/video/ bakarsanız benimde en üstde dediğim dibi üyelik sistemi gibi birkeç eksik var scriptde bunun için de yönetim paneline gerek yok.
    zati video eklemek isteyenler ayrıca ücret ödeyim video çekme bot alarak yeni videoları sitesine ekleyebilir...

sql bir veriyabanıdır ve yüm kayıtlı video v.b. bilgiler orda saklanır...

scriptin yam işmemi video yayınlamaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dostuz -- 20 Kasım 2007; 12:48:36 >

• izlesene .com sahibinin haberi varmı değilse bu hırsızlığa girer .
    seo dediin şaçmalıksa seo fln deil sadece basit bir adres deiştirme kolay indexlenme için .
    seo nun adını kullanıpta seoyu rezil ettiniz .
    her satıcı seo lu lafını ezberlemiş seolu fln deildir bunlar
    seo daha farklı bir şeydir.
  • seo = arama motoru optimizasyonu.

sql'in ne olduğunu iyi bilirim. structured query language. sql bir veritabanı değildir. veritabanı dilidir.

izlesene . com 'un veritabanımı sizde? söz konusu sitenin veritabanını mı satıyorsunuz? peki sitenin haberi varmı?
  • arkadaşım bukadar inceliğini bilen zati oturur bunu kendi yazar ben burda anlamıyanlara anlatmaya çalışıyorum ben burda sql nedir diyene structured query language bersem veritabanı vili drsem o ne der bu seferde. bunun için genelleme yapıyorum.
    dediğim gibi scriptde eksikler vardır seo da dahi benim burda asıl amacım zati scripti degil sql satmak başka yerde adam aynı sql 160 ytl isterken ben 35 istiyorum bide burda sizle scripti tartışamam.. alan alır almayan almaz. ve sql izlesene orjinal sql degildir veriler çekilerek oluşturulmuştuz tabiki izlesene bunu bilmiyor ama bunlar gibi binlerce milyonlarca site var heralde gelip bunu bulmazlar. bulsalarda altı üstü uyarı verirler kapatılması için..

Not: hala 1 kişiye satılmış 2 kişi daha aranmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dostuz -- 29 Kasım 2007; 3:20:41 >
  • seo izlesene com'a göre yenilenmiştir...
  • Dolandırıcılıkla birebir örtüşen bir topictir.
    tamamen yasadışıdır.
    seo search engine opt. olup bunda uygulanan seo ise urlrewrite ve meta - keyword özelliklerinin birbirleriyle dans etmesidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.