Şimdi Ara

Satılık 80 Level Warrior ve itemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Atlantis
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Arkadaslar Ben Koforumdan Silver mASTER OttomanEmpire Kendi Charımda Beramusta 72 Lvl Neramtoi

Öncelikle Beramusda IThunderChiefI LE felan samimi clan arkadasiydik.Ve Calan Adi IEnemyI di.İki adet Thunder Vardi.2.tHUNDER ncs basti adi xXxPowerOnexXx oldu daha sonra tekrar Ncs Basti ve Lust0rLoV3 yeni adi oldu.Su an Fatality Raxsın Clanında.Benim Amacaim Afrikadaki arkadasima Charini Satması İcin Yardımcı olmak.Soyunul 300 dolar istiyor.İtemli alıcı satici arasindaki anlasmaya baglı oalrak dolar hesabi
    ON CELIKLE CHAR BİLGİLERİNİ VERİM:

lvl 80 war. dual roc+2 dual pe+2 iron set.. Shell set+8..Glave+9..HB+8..Giga+8..Tota Impact+8..Dread+7 .Ayrıca Gb ve sclerde bulunmaktadir.

Char Hakkında Temasa Gecmek İsteyenler:Türkce Danismanlik icin:bulent_canpolat_89@hotmail.com Veya Bizzat satıcı icin nigag187@hotmail.com ADRESİNDEN ulasabilirsiniz.Arkadasimin dili İng.Eger almak isteyipte solediklerinizi dile getiremıyorsaniz.Danismanlik İcin Ben Varim.

Lütfen Ciddi Teklifler Veriniz

Satılık 80 Level Warrior ve itemleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayshine -- 23 Mart 2008; 11:02:11 >

• Hayırlı Satışlar kardeşim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kirk Hammett

Hayırlı Satışlar kardeşim.

eywallah kardeş
  • HayırLı SaTışLar
  • Güzel char hayırlı satışlar
  • ++++++++++++++++++
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEDAVA 80 LEVEL CHAR HERADA
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.