Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık AMD Ryzen 7 2700X Kutulu Soğutuculu/Soğutucusuz Satın Al 12 Eylül 2023 15:00 1 1 Satılık AMD Ryzen 7 2700X Kutulu Soğutuculu/Soğutucusuz Merhabalar. Vatan'dan aldığım 2700X işlemcimi yeni işlemciye geçtiğim için satmaktayım. Öncesinde 2070 Super ve bir kaç aydır da bana RX 6700 ile eşlik ediyordu. Artık singleplayer AAA oyunlar değil de rekabetçi oyunlar (CS:GO, Valorant, Warzone, PUBG gibi) oynadığım için ve monitör çözünürlüğüm 1080p olunca 240hz'i besleyemediği için değişmeye karar verdim. 144Hz'i besleyebiliyor. Çip kaliteli bir çip -87MV undervolt ile rahatça çalıştırıyordum.Havale/EFT sonrası kargolayabilirim veya Adana içi elden verebilirim.Wraith Prism Soğutucu ile isteyenlere ekstra 600TL ile verebilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Steelseries Arctis Prime Seagate Barracuda 1TB 7200RPM Last Voice BM350 RGB Kondenser Mikrofon KFG 3 Tane Corsair AF120 Kasa Fanı
Urun @KILIC77 hocama satilmis ve kargolanmistir. Hayirli olsun. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Steelseries Arctis Prime Seagate Barracuda 1TB 7200RPM Last Voice BM350 RGB Kondenser Mikrofon KFG 3 Tane Corsair AF120 Kasa Fanı