Şimdi Ara

Satilik Ankaradan 19' L194WT LCD Monitor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklasik 2,5 senedir kullandigim kendi monitorumu satiyorum. Garantisi devam etmemektedir, faturasi bilmiyorum nerede ama kutusu full icerik duruyor. Goruntu ya da renkte en ufak bir sorun yoktur, evimde gosterip test edip verebilirim. Sadece 1 tane olu pixel i vardir kutudan ilk ciktiginda oyleydi,Su an PS3 bagli oynuyorum HDCP destegi var ama PS3 icin daha buyuk monitor almak istedigimden ANKARA ici oncelikli acil satiliktir. Istedigim fiyat 140 TL >> fiyat 110 TL

Ozellikleri :
    LG L194WT-SF WIDE SCREEN 19" LCD MONİTÖR
    Parlaklık : 300cd/m2
    Kontrast Oranı : 2000:1
    Tepkime Süresi : 5 ms
    Bakış Açıları : 160/160 (H/V)
    Çözünürlük : 1440x900
    Yatay/Dikey Frekans :30-83 kHz / 56-75Hz
    Video Sinyal Tipi/Konektör :RGB Analog - Digital / 15Pin D-Sub - DVI-D
    Güç Beslemesi/Tüketimi : AC 90~264 V(47~63Hz) / <34W(Normal) <1W (Bekleme) <1W (Kapalı)
    Boyutlar/Ağırlık :435x370x226 mm
    Multımedıa :Flatron f Engine : Movie,Text, User, Normal
    Ergonomi : Tilt :
    Desteklediği Standartlar : TCO'03,FCC-B,CE,UL,cUL,TUV-GS,SEMCO,EPA Energy Star

Resim temsilidir. Orijinal resimleri daha sonra ekleyecegim.
     Satilik Ankaradan 19' L194WT LCD Monitor
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomvenom -- 27 Kasım 2012; 9:09:59 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pahalıııı Geçççç // sıfır 206 TL + LED Daha iyi / LCD'si daha ucuz sıfır garanti Fatura = 206 tl LCD 19" monitör...
  • benim monitorun modeli buymuş demek

buna nasıl ps3 bağlıyoruz acaba ? ben bağlanamıyor diye biliyordum tv dışında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqwwwq -- 29 Temmuz 2011; 23:01:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailyvs

pahalıııı Geçççç // sıfır 206 TL + LED Daha iyi / LCD'si daha ucuz sıfır garanti Fatura = 206 tl LCD 19" monitör...

Yorumunuz icin tesekkur ederim. Sifirini almak isteyenler tabiki sifir alabilir ama 2. el olarak fiyatin makul oldugunu dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mrbaron

benim monitorun modeli buymuş demek

buna nasıl ps3 bağlıyoruz acaba ? ben bağlanamıyor diye biliyordum tv dışında.

Hocam DVI-HDMI kablosuyla baglanabilir ama monitor en yuksek 720p cozunurluk veriyor dogal olarak. PS3 icin biraz kotu oluyor ama olmayinca oynadim napalim. Cogu oyunlar 720p cozunurluklu. Daha once baska bir monitorumde denemistim goruntu vermemisti sonra arastirdim PS3, HDCP destegi vermeyen monitorlere goruntu vermiyomus Sesi de baska bir kabloyla hoparlorden alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomvenom -- 30 Temmuz 2011; 9:21:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: venomvenom

quote:

pahalıııı Geçççç // sıfır 206 TL + LED Daha iyi / LCD'si daha ucuz sıfır garanti Fatura = 206 tl LCD 19" monitör...

Yorumunuz icin tesekkur ederim. Sifirini almak isteyenler tabiki sifir alabilir ama 2. el olarak fiyatin makul oldugunu dusunuyorum.

Fiyat mahkul mu sıfır 206 TL sen 2.5 yıldır kullandıgın cihaza 140 TL istiyorsun.... Neyse kardeşim FARK ORTADA bu malı bu fiyata alcak olan olursa Bendede 17" CRT monitör var BEKO 6 yıldır kullanıyorum tık yok 139.9 TL ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: venomvenom

quote:

Fiyat mahkul mu sıfır 206 TL sen 2.5 yıldır kullandıgın cihaza 140 TL istiyorsun.... Neyse kardeşim FARK ORTADA bu malı bu fiyata alcak olan olursa Bendede 17" CRT monitör var BEKO 6 yıldır kullanıyorum tık yok 139.9 TL ;)

Guzel kardesim kimseyi zorla urunu alin ya da bunun gibi baska bir sekilde aldirmaya ZORLAMIYORUM veya KANDIRMIYORUM ozellikler ortada. Herkesde hur irade var ama size diyecegim forumda ve genelde 2. el piyasasina bakmaniz fiyatlar bu aralikda yapabilecegim birsey yok.

Ayrica CRT ile LCD arasinda 0.01 tl lik fark koyuyorsaniz da o sizin bileceginiz bir is hic de umrumda degil. Iyi satislar.

• quote:

Sıfırından farkı, 56 lira indirmiş. Belki pazarlıkla 10 lira daha indirecek nereden biliyorsun? Yani inatla üstelemek neden ben anlamam. Niyet varda fiyat mı düşürmeye çalışırlar anlamam. Önce bir pm yaz pazarlığını yap. Olmuyorsa eyv der gidersin..
  • Sıfırı 206tl ise 2.5 senelik garanti dışı 2 el bir ürün için 140 tl çok yüksek revizyon gerekir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arteffeck

Sıfırı 206tl ise 2.5 senelik garanti dışı 2 el bir ürün için 140 tl çok yüksek revizyon gerekir...

monitoru almaya niyetiniz var mı?

• quote:

DH kültürüne uyan bir uslup değil sizinkisi..
  • pm atan duayn
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayn

pm atan duayn

Kusura bakmayın cevap atamadım, Ankara içi elden forum dışına ürün satılmıştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.