Şimdi Ara

SATILIK Asus nvidia gtx 560 se 190TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çorum
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK Asus nvidia gtx 560 se 190TL
    Asus DirectCU NVIDIA GEFORCE GTX 560 SE 1,5 gb GDDR5 , DX11 192 bit ekran kartı
    ürün 1 neredeyse seneliktir O.C. yapılmamıştır. Çorum Vatan Bilgisayardan alınmıştır ve garanti süresi 2 yıl kalmıştır. fiyat 190 liradır.
    Fiyat : 190 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Ağustos 2015 Satıldığı Şehir : Çorum Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPod Touch 4G ile takas düşünür müsünüz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

iPod Touch 4G ile takas düşünür müsünüz?

malesef takas düşünmüyorum hatta iyiden iyiye satmasam mı diye düşünür oldum. bu fiyata gitmeyecekse hiç gitmesin ilk fiyatım 220 TL idi revize ettim özelden 120 ye 150 ye alırım diye dalga geçer gibi mesaj çekiyorlar. 190'a gitmeyecekse hiç gitmesin daha iyi kusara bakma senin mesajında patladım sana karşı değil tutumum iyi bir ürünle takas sunmuşsun ama sadece nakit. bir de hemen herkese önce ürün sonra para olarak yolluyordum ve bir kaç kişide kötü deneyimlerim oldu. o yüzden önce para sonra ürünü yollayacağım ya da elimde beklesin. benim referansım 3 kişi ama bi arkadaşlarla irtibata geçin bakın hiç bir sorun yaşamamışım 1 ürün sattım bozukmuş hemen iade aldım arkadaşa da kargo paranı yollayım dedim ama kabul etmedi allah razı olsun böyle insanlarda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsur -- 21 Ağustos 2013; 9:18:36 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Moda olduğu üzere; PM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.