Şimdi Ara

windows 8 PRO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çorum
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 windows 8 PRO
    Microsoft'un kendi sitesinden iso olarak indirildi. Serial'i sadece 1 defa kullandım. açıkcası beğenmediğim için 2 gün bilgisayarımda kaldı ve kesinlikle bir daha kullanmadım. Bunun yanında ayrıca parayla satılan media center seriali de yanında vereceğim.
    Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çorum Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• zaten orda bedava neyi satıyosunuz tam olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_atmaca

zaten orda bedava neyi satıyosunuz tam olarak

neyi anlamadığını merak ettim serial'i bedava veriyorlarsa söyle bende alıyım. seriali vereceğim yanında da iso yu isteğe göre yollayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat_atmaca

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-8/preview-download

srial de bulunmakta burda

Windows 8.1 Önizlemesi adı üstünde ön izlemesi, bitmiş olduğunda o serial işine yarayacak mı? arkadaş ben satın almış olduğum şeyi satıyorum. 1 kere kullandım beğenmedim, beğenen kişiye satıyorum. sen o serial ile bu seneyi çıkar bn burada senden özür dileyim.

• Eğer internetten aktifleştirdiyeniz başka PCde kullanılmaz. İster iki gün kullanın ister iki dakika kullanın başka PCye o seriali yüklerseniz "Korsan Sürüm" olarak görüyor. Benim Hard diskim bozuldu diğer tüm parçalar aynı olduğu halde yeni HDDye Windows 8i yüklediğimde seriali korsan olarak gördü. Zorunlu olarak Telefonla etkinleştirdim ve kırk tane soru sordular.
  • Bir kere olsun kullanıp da serial microsofta kayıtlandı ise o bilgisayar dışında başka bilgisayarda kullanamazsınız....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.