Şimdi Ara

Satılık Asus R7 250 GDDR5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhabalar elimde kullanmış oldugum ekran kartını model yükseltmek amacıyla satıyorum. Ekran kartım Asus r7 250 gddr 5 1gb modeli . 2 gb Gddr3 modelinden daha güçlüdür internetten bakabilirsiniz. Ekran kartının garantisi bitmiş olup tarafımca kartın kendi sogutucu bloguyla cok ısınmasında ve fanınnın yaptıgı sesten ötürü tarafımca termal macunu yenilenmiş, sogutucu block alınmış ve chipset sogutucularla serinletilmiştir . overclock yapmadım suan gayet güzel bir şekilde kulanıyorum genellikle cs go oynarım genel oynanan çözünürlükte düşük ayarlarda 250-300 fps arası veriyor ful hd hing ayarda ise 60-120 fps arası degişiyor .Almak isteyen olursa isterse ona eski haline döndürüp verebilirim yada bu sekilde de kalabilir siz bilirsini şuan 1 saatlik strest testi sonrası en fazla 49 dereceyi görüyor kullandıgım termal macun elmas partüküllü 60 tl lik kaliteli bir macun.
    ekran kartı:

macun :
    www.hepsiburada.com
    Cooler Master Mastergel Maker Nano Elmas Partiküllü Termal Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/cooler-master-mastergel-maker-nano-elmas-partikullu-termal-macun-pm-bd805420

sogutucu:
    urun.n11.com
    Evercooler Ev-v881 Mavi Ekran Kartı Fanı - n11.com
    https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/evercooler-ev-v881-mavi-ekran-karti-fani-P227208093

chipset sogutucu:https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/chipset-sogutucu-pasif-sogutucu-ram-sogutucu-344643168

bugün tekrardan bakım yapıp termal macununu tekrar yeniledim. resim sonra atılacak

fiyat: 250
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi randyman -- 16 Haziran 2018; 13:1:56 >

• hocam 280 liraya senin işin zor. 300 liraya r7 265 yada 270 liraya hd 7850 çok rahat alınıyor ki bu kartlar senin karttan epey güçlü kolay gele.
  • türkerrr kullanıcısına yanıt
    Birnevi haklısınız . 7850 konusunda diyeceğim birşey yok 300 TL ye bulunabilir ve güzel bir karttır lakin 265 modelini 400 den asssa bulmak zor . Sahibinden.com da ismini aratip bakabilirsiniz. Bende inanın ne isticegimj tam olarak bilemiyorum adamlar r7 240 a bile 200-250 TL istiyorlar ,r7 250 drr3 olan modeli bile 200-220 den ucuza yok birde hatırlatmak isterim ki bu kartlar kendi stock sogutucusuyla 70 dereceye rahat çıkıyorlar . Başarılı bir soğutucu yok kart küçük olduğu için . Suan ben hiç olmazsa soğutma konusunu çözdüm normalde 50 nin üstüne çıkmıyor ama ben sessiz çalışması için 1000 prm de donduruyom voltaj dusurucuyle, ondada 56-57 derece Max. Tabi isteyen istediği kartı alabilir bu kendi tercihleri sayılmasa bile bir köşede durar bu benim ana PC değil 1060 var onda oyun oynuyorum genellikle bunda sadece CS go gibi oyunlar oynadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi randyman -- 16 Haziran 2018; 13:48:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satılık Asus R7 250 GDDR5

• Fiyat takip

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Asus Gtx 750 Ti OC 2GB
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.