Şimdi Ara

[SATILDI] SATILIK - ASUS TUF GAMING B450-PLUS II AM4 ANAKART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #Asus Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK - ASUS TUF GAMING B450-PLUS II AM4 ANAKART

ASUS TUF GAMING B450-PLUS II AM4 ANAKART

Fiyat 2500 TL olarak yazdım, ikinci el piyasasını bilmiyorum. Fiyatı düşürürsem konu içine yazarım, aşağıda güncel fiyatı görürsünüz. ilanı editlemek zor oluyor. Güncel fiyatı konu içine son yazdığım mesajda görürsünüz.

Anakart VATAN Bilgisayardan 2-3 sene önce alındı.  Kutusu mevcut . ilk sahibiyim .  Ryzen 5600X ve 5950X  işlemciler ile kullanıldı. Sıvı soğutmalı kullanıldı. Kullanıldığı ortam da sürekli açık klima var . Ortalama oda ısısı  23.5 derecede kullanıldı.  OC ve zorlama gibi işlemler yapılmadı. 

Sorunu yoktur. Temizdir, kasa, kasa gezmemiştir. taktığım ilk kasa dan söktüm kutusuna koydum.  Tamir görmemiştir.  

Garantisi sanırım bitmiştir tam hatırlamıyorum ne zaman aldığımı, faturası vardır ama uğraşıp bulamam. Garantisi bitik kabul edin.  

Sorunsuz kullanabilirsiniz.

Satış sebebim sistem yükseltme ve değişikliğidir.  Resim isteyen olursa konu içine atarım sonradan.  

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.