Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [Satılık]ASUS USB-N14 Yüksek Çekim-Çift Antenli-Kablosuz USB Adaptör Satın Al 21 Mayıs 2019 10:35 1 1 [Satılık]ASUS USB-N14 Yüksek Çekim-Çift Antenli-Kablosuz USB Adaptör Ürünü alalı 2 seneyi geçti garantisi bitmiştir. Ürünü 10 gün kullandım sonra ihtiyacım kalmadığı için kutusuna koyup kaldırdım. Boş durduğu için satıyorum kutusu, kitapçığı, kablosu vs. resimde görüldüğü gibi duruyor.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Kağıthane Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [Satılık]ASUS USB-N14 Yüksek Çekim-Çift Antenli-Kablosuz USB Adaptör i7 2600 & GIGABYTE -H61M-S2-B3 + 8 Gb ddr3 1333 ram MSI GeForce GTX950 GAMING 2G 2GB GDDR5 [Satılık] Kingston 4gb 1333 Notebook 2 adet