Şimdi Ara

Satılık Bayonet Doppler (Ayrıca Bir Sorum Var)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bana resimde olan bıçak çıktı. Tekliflere açığım...

http://csgoxchange.com/...knives/bayonet-doppler/ (bu sitede phase'ler var)
    http://steamcommunity.c...410334067&insideModal=1 (burdada değerleri)
    170-180 key arasında değişiyor benim bıçağın fiyatı.
    Listeye göre keyi 5,75 den sayarsak 180(170)*5,75=1035(977) TL ediyor.

Satılık Bayonet Doppler (Ayrıca Bir Sorum Var) Satılık Bayonet Doppler (Ayrıca Bir Sorum Var) Satılık Bayonet Doppler (Ayrıca Bir Sorum Var)

OYUN İÇİ

Satılık Bayonet Doppler (Ayrıca Bir Sorum Var) Satılık Bayonet Doppler (Ayrıca Bir Sorum Var) Satılık Bayonet Doppler (Ayrıca Bir Sorum Var) Satılık Bayonet Doppler (Ayrıca Bir Sorum Var) Satılık Bayonet Doppler (Ayrıca Bir Sorum Var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skeletto -- 13 Mayıs 2015; 13:47:51 >

• Bıçak m9 bayonet değil bayonet doppler. Birde bıçağınız sapphire olabilir sakın hemen satmayın. Forumda pattern den anlayan arkadaşların yorumlarını bekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riku

Bıçak m9 bayonet değil bayonet doppler. Birde bıçağınız sapphire olabilir sakın hemen satmayın. Forumda pattern den anlayan arkadaşların yorumlarını bekleyin.

Yanlış yazmışım düzelttim şimdi . Resimdekinin aynısı çok gizli falan yazıyor. 4 adet chroma case 2 açtım şansa çıktı nakite çevirmek istiyorum öyle bir şansım yok mudur ?
  • Tabii ki var fakat dediğim gibi forumda pattern den anlayan arkadaşların yorumlarınıda bekleyin. Bıçağınızın sapphire olması demek fiyatının kat ve kat üstüne satabileceğiniz anlamına geliyor.
  • quote:

Tabii ki var fakat dediğim gibi forumda pattern den anlayan arkadaşların yorumlarınıda bekleyin. Bıçağınızın sapphire olması demek fiyatının kat ve kat üstüne satabileceğiniz anlamına geliyor.

Anladım.. Peki sapphire olup olmadığını nasıl anlayabilirim
  • Forumda pattern den anlayan arkadaşlar yardımcı olacaklardır
  • quote:

Forumda pattern den anlayan arkadaşlar yardımcı olacaklardır
    Bir kaç oyun kullansam değeri düşer mi ?
  • Düşmez dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz
  • Sappire değil phase 4 ama mavisi güzel gibi takas banı varsa bitene kadar zevkini çıkarın sonra redditten falan key fiyatlarını araştırın kaç key ediyor sonra o ederi 5.75 le falan çarpın elde edeceğiniz değer nakit değeri olur hayırlı olsun güzel bıçak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plips06

Sappire değil phase 4 ama mavisi güzel gibi takas banı varsa bitene kadar zevkini çıkarın sonra redditten falan key fiyatlarını araştırın kaç key ediyor sonra o ederi 5.75 le falan çarpın elde edeceğiniz değer nakit değeri olur hayırlı olsun güzel bıçak

Eyvallah teşekkür ederim :) Ederi zaten sağ tıklayıp pazarda sat deyince çıkmıyor mu ?
  • Hayır oradaki fiyati bosverin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

Hayır oradaki fiyati bosverin

Biraz daha açıklayabilir misiniz nedenini
  • Hocam oradakilerin görüntüsü sizin bıçaktan kötüdür ve her bıçak market fiyatına satılmıyor çok değişken değerleri var özellikle üst segment bıçaklarda. Bu nedenle bayonet doppler fn phase 4 price şeklinde googleden aratıp reddit sitesindeki fiyatlardan ortalama bir fiyat çıkarın derim

Edit:phase 3 te olabilir yanlış söylediysem kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plips06 -- 12 Mayıs 2015; 9:32:36 >
  • Ne şanslısın, hangi kutudan çıktı o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Ne şanslısın, hangi kutudan çıktı o.

Chroma case 2
  • Ben açsam negev düşer. :D
  • quote:

Hocam oradakilerin görüntüsü sizin bıçaktan kötüdür ve her bıçak market fiyatına satılmıyor çok değişken değerleri var özellikle üst segment bıçaklarda. Bu nedenle bayonet doppler fn phase 4 price şeklinde googleden aratıp reddit sitesindeki fiyatlardan ortalama bir fiyat çıkarın derim

Eyvallah araştırcam şimdi..
  • quote:

Hocam oradakilerin görüntüsü sizin bıçaktan kötüdür ve her bıçak market fiyatına satılmıyor çok değişken değerleri var özellikle üst segment bıçaklarda. Bu nedenle bayonet doppler fn phase 4 price şeklinde googleden aratıp reddit sitesindeki fiyatlardan ortalama bir fiyat çıkarın derim

Phase 3 olduğunu buldum fakat değerini bulamadım henüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skeletto -- 13 Mayıs 2015; 13:48:58 >
  • İsterseniz konu açın isterseniz benzer bi bıçak bulup reddit cs go trade içerisinden fiyatlara bakın derim
  • quote:

İsterseniz konu açın isterseniz benzer bi bıçak bulup reddit cs go trade içerisinden fiyatlara bakın derim
    İtemlerin nakit değeri genel olarak bu forumda %75'dir.
    Elinizdeki item nadir bir itemse bu fiyat %80'lere çıkabilir.
    Ama piyasada rahat bulunabilir ve görünümü ft altındaysa elinizden çıkartmak için %70'lere inmeniz gerekebilir.
    %65'inden koyun havada kaparlar.

Koyduğunuz resimde fiyatı 900 lira gözüküyor.
    Yani normal şartlarda nakit fiyatı 675 liradır.
    Şuan çok fazla sayıda doppler olduğu için bu fiyata satmanızda zor olabilir.

Pazarda satsanız bile %85'ini geri alabileceğiniz için bunu dikkate alarak nakit fiyatı belirlenir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.