Şimdi Ara

Satılık Benq E72 Akıllı Telefon ( PDA )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir hafta önce aldım ama maalesef kredi kartı iyice canımı sıktı zarar edicemi biliyorum ama yinede satmak istiyorum telefon sıfır sayılır bir haftalık türkçe kayıtlı faturalı herşeyi mevcut kutusu duruyor bilen biliyor telefonu 1 gb hafıza kartı hediyeli tekliflerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xturkx -- 23 Ağustos 2008; 12:38:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• forum kurallarını okusan iyi olur.....teklif usulü satış yasaktır....fiyat vermek zorunludur....
  • Fiyatı 400 YTL'dir

Anaaaa Ben bir zamanlar yüzbaşıydım nolduda er yaptılar beni yahuuu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xturkx -- 23 Ağustos 2008; 13:07:24 >

• 2 elin rütbe sistemi ayrı
    normal forumlarda rütben vardır senin
  • hmmmmmm iii bari

• Yokmu teklifte bulunan ?

• kardeş istersen resimlerini ekle...ilgi çeker ve alıcının aklından bazı soru işaretleri cevap bulur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ______________________________

• kardeş 400 e satarsan zarar değil kar edersin merak etme. ereyonda telin havale fiyatı 407 lira 425 lirada 12 taksitli fiyatı.
  • neyse vazgeçtim arkadaşlar satmıyorum kredi kartına sıkıştım diye iyice zarar etmenin bi alemi yok gayette güzel telefon zaten seviyorumda hadi kolay gelsin sizlere

• zarar ediyormuş deyipte....saçma sapan bir ilan açılırmı be kardeşim bak arkadaş hemen ürünün gerçek fiyatını açıklayınca hemen caydın değilmi uyanık......
  • Teknosa Fiyatına BAK

Yahu arkadaşım ürünün gerçek fiyatı deyipte güldürme... Ben 440 ytl ye aldım bir ( 1 ) haftalık ürün ne o 200 ytl ye mi satsaydım allah aşkına biraz mantıklı ol yav ürüne şu anda 350 ytl veren var zaten ama vazgeçtim satmıyorum ilanıda kaldırmıyorum varmı ötesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xturkx -- 29 Ağustos 2008; 9:48:49 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.