BENQ SIEMENS EL 71 siyah renkli telefonum satiliktir. Fatura tarihi 27.02.2007 dir. Kutusu, kutu icerigi full olarak verilecektir.256 mb lik micro sd kart da verilecektir. arkadasima hediyetelefon gelmis, ondan satiyor herhangi bir sorunu yoktur. Telefon oldukca temizdir. Fiyat 100 YTL dir
ist den elden alma imkani warmi? + sarj suresi we donma probleminden adi cikan bi alet umraim bu kotu yonler yoktur?
elden maalesef simdilik mumkun gorunmuyor once para sonra kargo seklinde gonderim olabilir gerekli butun bilgileri veririm guven konusunda sorun olmaz daha once gitti gidiyorda bile orada ilan verip msnde arkadasla anlasip normal yoldan gondermistim gg ye gerek kalmadan
donma problemi suana kadar bir kac kez oldu o da ayda bi donmadan bisey olmaz :P zaten onemli birsye olsaydi garantiye goturur hallederdim suana kadar inanin (servis cok yakin ) pisman olmazsiniz bu fiyata boyle guzel alet bulunmaz
sagolasin dostum olursa birini sana ayarlarim hadi yine iyisin potansiyel olarak kaptin hatunu sadece hatunlarla tanismamiz ve ayarlamamiz kaldi geriye