Şimdi Ara

Satılık BlackBerry 9700 Bold Siyah 250TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık BlackBerry 9700 Bold Siyah 250TL
    Merhaba arkadaşlar telefonu NetherLand'e gittiğimde almıştım,İphone'de aldığım için BB'yi Kayıt ettiremedim üründe simkilit yoktur türkiyeye gelince birkaç hafta kullandım ama sonra kapandı.Ürün kozmetik olarak 10 üzerinden 5 alır nihayetinde 2.el ama sistem olarak sıfırdan farksızdır istiyenlere yeni kasa ile gönderebilirim(Ücreti tabirinde).Şu an kapalı sadece wi-fi yi kullanıyorum.Yani o bakımdanda sıkıntısı yok isteyen arkadaşlarıma fotoğraflarını gönderebilirim.Tekrar söylüyorum ürün yurt dışından alınmadır hiçbir sorunu yoktur,kaydı yoktur.
    Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Böyle "Netherland'e gittiğimde almıştım" falan.. Türkçe'yi kullanmanı bir yana bıraktım, İngilizcesini de doğru kullanamıyorsun.. Ya hiç kullanma, ya da illa ki kullanacaksan bari doğru yaz. Her 2 yönden de batıyorsun.. Yani diyelim ki İngilizcesini doğru yazmış olsaydın bile, ne olacaktı yani? Neyse küstahlık gibi olmasın ama, doğrusu Hollanda. İngilizce doğrusu ise Netherlands

İyi satışlar!
  • İlanı baltaladığın için teşekkürler.
  • Vermek istediğim mesaj farklı, ilanın farklı. İlanı baltalayacak olsam sonuna iyi niyetle "iyi satışlar" eklemezdim.. Ayrıca ilanda sattığın ürüne, fiyatına vs. hiç bir sözüm de yok..
  • Vermek istediğin mesajı pm'dende belirtebilirdin konu ile alakası olmayan şeyi konuya yazman ilanı baltalar zaten.
  • Pm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • simkilit yoktur ama türkiyeye geldikten sonra 1 2 haftaya kapandı demek ki kayıtlı değil kayıtlı telefon da kapandıktan sonra bir işe yaramaz umarım satarsın ama sattıktan sonra da alıcı başını ağrıtacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kid Lazer

simkilit yoktur ama türkiyeye geldikten sonra 1 2 haftaya kapandı demek ki kayıtlı değil kayıtlı telefon da kapandıktan sonra bir işe yaramaz umarım satarsın ama sattıktan sonra da alıcı başını ağrıtacaktır.

Nasil cozdun olayi be, helal olsun!

Adam ilanda belirtmis zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayıt problemi belirtilmiş de olsa fiyat çok. Alan kişinin pasaport hakkı olduğunu düşünürsek 110 lira kayıt masrafı var; ki zaten piyasada 300-350 civarına kayıtlısı bulunuyor.

Blackberry'yi gayet severek kullanırım. Lakin hem bis hem gsm olmadan hiçbir işe yaramaz bu cihazlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.