Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık camı kırık ve sim kart girişi arızalı Sony Xperia Z2 Satın Al 6 Ocak 2020 19:22 1 1 Satılık camı kırık ve sim kart girişi arızalı Sony Xperia Z2 Ürünün ön ve arka camı kırıktır . Ön camın kırık olması sebebiyle dokunmatik düzgün çalışmamaktadır. Fakat onun dışında hiç bir sıkıntısı yoktur . Ben bu hali ile sadece gelen aramalara cevap vermek ve fotoğraf çekmek için belirli bir süre kullanabildim. İster yedek parça niyetine, ister tamir edilmek amaçlı satılıktır. Cihazın kondisyonunu detaylı bir şekilde belirttim ve fotoğraflarda her şey gözükmektedir. Sadece cihaz gönderilecektir. Edit: telefon için @-SAY- hocamla anlaşmıştık, fakat talihsiz bir şekilde telefonu tam kargoya vermeden önce içinde sim kart olduğunu farkettim , sıkışmıştı ve sim kartı çıkarttım fakat telefonun sim kart soketine zarar verim. Fiyatı düşürdüm ve bu haliyle satışa devam. Yani YUKARIDAKİLERE EK OLARAK TELEFONUN SİM KART GİRİŞİ DE ARIZALIDIR.Fiyat=90 TL , takas düşünmüyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 90 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Trabzon Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün CORSAIR RM750 750W 80+ Gold Full Modüler ve 2 Tane Zalman S4 Plus RGB MegaMax 600W ATX Kasa 2 Tane Zalman S4 Plus 120mm RGB Fanlı MegaMax 600W 80 Siyah ATX Mid Tower Gaming Oyuncu Kasası [SATILDI] [ İNDİRİM ] Temiz X99 5930K Sistem [SATILDI] Çalışır Durumda Arızalı Sapphire Pulse Vega 56