Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Canon 600D DSLR Fotoğraf Makinesi + 3 adet lens + Çanta Satın Al 8 Haziran 2020 16:20 1 1 Satılık Canon 600D DSLR Fotoğraf Makinesi + 3 adet lens + Çanta Canon 600D DSLR Fotoğraf MakinesiÜst model aldığım için satıyorum.Vereceğim ürünler;* 600D body *18-55mm lens, f3.5-5.6 (lensin auto-focus motorunda bi ariza var, çalışıyor ama beceremiyor focusu, tamiri mumkun olabilir bir fikrim yok hic baktirmadim. Manuel netlemede bir sıkıntı yok.)*50mm sabit f1.8 lens*55-250mm f4-5.6 lens*Tasima cantasi (hafif hırpalanma izleri var ama kullanımında sıkıntı yok, saglam canta)*Orjinal bataryasinin yaninda bir de cakma yedek batarya veriyorum. Calisiyor, ama makine bazen acayiplesebiliyor. Acil durumlarda kullanilabilir.*Uzaktan kumandasi var, kizilotesiyle kullanilabilen.*8gb hafiza kartinı da yanında veriyorum.*bir takım tripod altlığı, temizleme bezi gibi ıvır zıvırları da var onları da veriyorum. Shutter sayisi 15226'dır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün i5 6600K işlemci, 3*8gb C14 Corsair Vengeance 2400 ram, Asus Z170 Pro Gaming Anakart Satılık Asus GTX970 Rog Strix GDDR5 4 GB Ekran Kartı Satılık Canon 600D DSLR Fotoğraf Makinesi + 3 adet lens + Çanta