Şimdi Ara

Satılık Char metin2 tr de.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaslar 95 lwl charımı satılıga cıkarmıs bulunmaktayım charım uzak dovüş ninjadır itemleri ise full +9 ve oynadıgı serverin en guclu charıdır. charın su an 99a kadar olan yuzuklerı mevcut. charın item beceri detaylarını daha geniş kapsamda anlatırım. fiyat olarak 3000 tl dusunuyorum. ama bu parayı hakkedecegıne inanabılırsınız chara harcayacak hıc bır geregi yok herseyı yerlı yerınde ve sıralamada 4. sınıfında 1. serverde en guclusu. kendinizi pvpde sanırsınız :) silahı +9 buyuk seytan yayı zırhı +9 sıyah ruzgar efsunları olsun gayet iyi. gerekse videoları olsun attıgı damageler olsun hepsinin videoları mevcut. ve xfirede yüklü Kısacası videoları ıcın xfire girip BLueMoN diye aratmanız yeter.
    Saygılarımla.

Tel: 0541 941 3305
    email : worldwartime@hotmail.com

• xfirede arattım
    2 tane video buldum Ahlaksız konuşmalarının olduğu
    Charın alıcısı değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KraL_15

xfirede arattım
    Charın alıcısı değilim

Ben neden ahlaksız konuşmayla ilgili birşey bulamadım bende buz cadısını keserken videoları çıktı.Birşey sormak istiyorum buz cadısı keserken +75'sin ve ninjasın 1 tane G var şimdi skillerin durumu ne?
  • http://www.xfire.com/video/398e2f/ bu son cektıgım video.. bide bunu izle becerileride gorursun.
  • Madem Anubis'in en güçlü çarısın, sormazlar mı adama teke tek kapışmada sürekli ata inip bindiğin halde, karşındaki adam senden 8 level düşük olduğu halde onu yıkman 1,5 dakika sürüyor Şahsen Metin2 oynamaya devam edecek olsam o karabüyüyü satın alırdım. 86'da böyleyse 94'de biyolog görevleriyle nasıl olur Allah bilir
  • oyundan ne kadar anlıorsun bilmıorum ama o kadar ok sawunması yapan adama perfect olan skılım 3k ve kaldıkı elimdekı yay 90 lwl lık yay + at becerım adamın attıgı karanlık kuresınden cok vuruor belkı dikkat etmısındır bilmeden yorum yapma adamın karanlık kuresi perfect 1.8 vuruor ben at ustunden 1.8 duz vuruslar vuruorum okcu yerden ok atamıor dustugu zaman ok atamıyor at ustunden fırlatsa bıle duz vuruslarımı yaparım.. anladınmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Unforgiven

quote:

Orijinalden alıntı: KraL_15

xfirede arattım
    Charın alıcısı değilim

Ben neden ahlaksız konuşmayla ilgili birşey bulamadım bende buz cadısını keserken videoları çıktı.Birşey sormak istiyorum buz cadısı keserken +75'sin ve ninjasın 1 tane G var şimdi skillerin durumu ne?

http://www.xfire.com/video/397f09/
    http://www.xfire.com/video/397f09/

En arka sayfasında buldum

• o videolar daha once gonderılmıs olup işleme alınmamıstır :) yoksa ceken kişi neden sımdıye kadar gondermsın :)
  • kardes sana bişey soliyimmi ben bu çarı 20 tl ye bile almam Forever
  • Char 99 olmuştur konu günceldir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: worldwartime

Char 99 olmuştur konu günceldir....

oyun süresi olarak ve dünya zamanı olarak ne kadar sürdü 99 lvl yapmak
  • car oyndaki en guclu sikile sahip karakter ama okcu ninjalar pek kullanisli degil ne yazikki
  • 118 saate 75 lwl den 99 lwl :) nasıl hesapladın dersen 118 adet yuzugum wardı onlarla kastım :) Char oyunda namı yapılmış bi chardır her sawasta ustunlugunu gosteren bı chardır teke tekde rakıbı olmayan itemlere sahıb. Konu günceldır...
  • cok para isityorsun yav kardes
  • Kusura bakma ama fiyat pahalı kardeşim.
  • Bu fiyata sekiz tane Playstation 3 alırım.

Kafe açarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.