2001 model renault clio rs servis bakimli, aracta sadece sol kapida boya var, hasar, vuruk boya vs. yok turkiyede bunun kadar temiz rs cok nadir bulunur belki bulamazsiniz bile. haftada 2 kere sonax'da yapilio yikamasi firca dokunmadi daha 120.000 KM'de motor durumu inanilmaz iyi 15.000'de bir hic aksatilmadan bakimlari yapildi. 120.000 bakimi yapildi trigerinden tutun akliniza gelebilecek her turlu masrafi yapildi. huzurla binebilirsiniz yani. bunun kadar temiz clio rs bitane daha var saka gibi sancaksiniz ama o da 50 yasinda bi teyzede :D o da satmio zaten yoksa ben alcaktim zamaninda :D
superchips chip tuning raid hp maxflow carbonmax hava filitresi sparco kule gergisi omp 3cm'lik helezon yay HKS airflow son susturucu auto-gauge devir saati carbonfiber motor kapagi (resimde kirmizi olan var her ikiside verilecektir)
BU işlemlerden sonra kaç hp ye çıktı araban birde en son kaç yaptın ? fiyat yazarmısın birde
192Hp su anda en son 250'yi gordum dahada gidiodu yol bitti bi dahada denemek nasip olmadi. bi hafta sonlari kullaniodum zaten simdi onuda yapamiorum o yuzden satiorum fiyat: 17000 lira
güpgüncel :D
bi de iç resimleri koysanda bizde clio rs görsek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme