Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Çok Temiz ve Sorunsuz SAMSUNG A72 Satın Al 21 Ekim 2022 14:52 1 1 Satılık Çok Temiz ve Sorunsuz SAMSUNG A72 Mediamarkt'ta gezerken teşhirden aldığım bir cihaz ama üzerinde parmak izi dahi yoktu, inceleyerek ve temizliğine kanaat getirerek satın almıştım, çok temiz ve az kullandım aldıktan sonra, üzerinde çizik vuruk darbe vs yok, kılıf ve cam filmi ile kullandım, faturalı ve nisan 2023'e kadar garantisi devam eden bir cihaz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 7000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Nisan 2023 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır Ayarında Nothing Phone 1 128 GB/8GB Office 365 1 Yıl 1 Kullanıcı Alınık 4GB DDR3 Notebook RAM SIFIR KAPALI KUTU CASPER EXCALIBUR G770.1265-BFJ0X-B