Şimdi Ara

---SATILIK CORE 2 DUO E6300---SORUNSUZ, BUYRUN, 50 TL!---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, uzun zamandır kullandığım işlemcimi sistem değişikliği nedeniyle satıyorum. Kutusu yoktur, garantisi tahminimce dolmuştur... Orjinal fanı ile birlikte düzgünce paketlenip gönderilecektir. Hiç bir sorunu sıkıntısı yoktur. Tertemiz sistem dışında durmaktadır. Takas teklifi istemiyorum. Fiyatı fazlasıyla uygun tutuyorum, o yüzden indirim talep etmeyiniz lütfen. Kargo alıcı ödemeli şekilde gönderilir. Fiyat: 50 TL

Not 1: Ciddi alıcılar e mail adreslerini verirler ise foto gönderilir.
    Not 2: 'Referansın yok sen ürünü gönder havale yaparım', şeklindeki mesajları kırıcı olmadan geri çeviriyorum, bu yüzden boş yere teklif etmeyiniz. 2005 yılından beri forumdayım onlarca alışverişim oldu, hiç kimse ile bir sıkıntı yaşamadım, referans sistemi ile uğraşmıyorum, beni çok merak eden sorsun söylerim, dürüstlük önceliğimdir...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• ürünü alıcaktım fakat alamadım gerçekten çok uygun fiyat burada en ucuz 65tl ye görmüştüm alana şimdiden hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carter17 -- 29 Mayıs 2013; 5:45:12 >
  • Güzel ürün ve güzel bir fiyat. Bazıları 50 TL lik ürünü 70 TL den almadıkça rahat edemiyorlar o nedenle satılmamış hala . Maddi durum elverseydi alıp benim emektara takmak iyi olurdu. Alana satana hayırlı olsun. Hayırlı satışlar.

________________________________________________________________________________________________

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Nezaman eli yüzü düzgün hoş bir ilan görüp ilana güzel bir kaç söz yazsam görünmeyen güçler yazımı siliyorlar. Ne zamanda ederi 3 kuruş ürünü 7 kuruştan satmaya kalkanı görüp ikaz etsem beni yasaklıyorlar. Site çalışanları ile bu tüccar kılıklıların işbirliği içerisinde olduğunu zannetmeye başlıyorum.

NOT: 70 TL ile satılanlar fansızdır. Fan için ayrıca en az 10 TL mebla istemektedirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 29 Mayıs 2013; 22:38:17 >

• Güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.
  • Satış devam ediyorsa, satın almak istiyorum. PM gönderilmiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.