Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK CORSAİR HS75 XB WİRELLES KULAKLIK Satın Al 25 Mayıs 2022 14:33 1 1 SATILIK CORSAİR HS75 XB WİRELLES KULAKLIK Arkadaşlar Merhaba, Xbox Series X için almış olduğum Corsair Hs75 Xb model kulaklığımı satıyorum. Kulaklığı satış sebebim Oyun konsolumun satılık olmasıdır. Kulaklığın ilk sahibiyim, temiz ve titiz bir şekilde kullanılmıştır. Herhangi bir hasarı yoktur ve resimlerde gördüğünüz gibi orijinal kutusu mevcuttur. Kutu içeriği tamdır. Resimlerdeki Kulaklık standı satılık değildir. Kulaklık Dolby lisansına sahiptir. Yani Xbox'ta normalde para ile satılan Dolby uygulaması bu kulaklık lisanslı olduğu için ücretsiz olmaktadır.Kutusunda yazdığı gibi Xbox One ve Xbox Series uyumludur. Pc ile ekstradan alacağınız Xbox usb dongle ile çalışıyor deniliyor ama bilmiyorum. Pc de çalıştığından emin değilim yani. Sadece Xbox Series X'te kullandım.Kulaklık için fiyat olarak 1000 Tl düşünüyorum. Pazarlık düşünmüyorum çünkü uygun fiyatlı olduğunu düşünüyorum.Güven konusunda sıkıntınız olmasın, forum üzerinden birçok alışverişim oldu. Profilime girip referanslarımı inceleyebilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Mart 2024 Satıldığı Şehir : Osmaniye Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Fiyat Güncel Satılık LG Ultragear Ergo 27GN87A 144 Hz Gaming Monitör [SATILDI] SATILIK PS5 PULSE 3D WİRELESS KULAKLIK [SATILDI] Satılık Dualsense Şarj İstasyonu SATILIK SIFIR PLAYSTATİON 5 HD KAMERA | 500 TL
Ürün satılmıştır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Fiyat Güncel Satılık LG Ultragear Ergo 27GN87A 144 Hz Gaming Monitör [SATILDI] SATILIK PS5 PULSE 3D WİRELESS KULAKLIK [SATILDI] Satılık Dualsense Şarj İstasyonu SATILIK SIFIR PLAYSTATİON 5 HD KAMERA | 500 TL