Şimdi Ara

[SATILDI] Satılık corsair k95 rgb platinum mekanik klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ekipman Türü #Klavye
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Satılık corsair k95 rgb platinum mekanik klavye

Merhabalar.

İtopyadan satın almış olduğum Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX BROWN TR Mekanik oyuncu klavyem satılıktır.

Garantisi bitmiştir.

Kutu içeriği eksiksizdir.

Tuşlar vs sağlamdır.

Şu an aktif olarak kullanmaktayım.

Fark ettiğim tek sıkıntısı sağ üstteki f10 ve f11 tuşu ile multimedya tuşları renkleri yazılımda seçtiğimiz ile aynı renk ve tonda vermiyor, büyük ihtimalle rgb led problemi var, ben rengarenk gökkuşağı modlarında rgb aydınlatma kullandığımdan bu zamana kadar fark etmemiştim. Tüm renkleri beyaza aldığımda bu tuşların beyazı doğru tonda vermediği fark ettim. Alacak arkadaş büyük ihtimalle fark etmeyecekti ama benim dikkatimi çekmişken belirteyim.

Ürün resimleri;

Sahibinden linki; Satılık corsair k95 rgb platinum mekanik klavye - Kablolu Klavyeler sahibinden.com'da - 1102923106

Öncelik Ankara içi elden teslimdir. Ödeme sonrası kargo ile gönderilebilir. Sahibinden üzerinden satış gerçekleştirilerek uygun fiyatlı kargolama ayarlanmaya çalışılabilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.