Şimdi Ara

satilik devren isyeri almadan.once?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar her seyimi satip 150 bin degerinde degecek bir cafeyi devren satin alacagim... Malum mezun.olup senelerdir issiz gezmek intihar noktasina getirdi. O yuzden buyuk oynamaya karar verdim. Sizlerlede bir muhakeme yapmak istedim, devren satin alirken bastan sona nelere dikkat etmeliyim dukkanin fiyati cok iyi gibi ama ne gibi uckagit durumlariyla kardilasabilirim... bunlar hakkinda fikri olan arkadaslardan.yorumlar bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• üçkağıt değil de, "herşeyini satıp büyük oynamak" biraz riskli. İyi düşünüp doğru karar vermek gerekir.
  • ruhsatı varmı diye muhakkak sor.
    belki imar izni yoktur ruhsat çıkmaz o zaman,
    yan dükkanlara danış nasıl iş yapıyomu falan de.
  • 150 az para değil kurtarıcak bir iş ise gir garantici ol paranı çöpe atma kafeler genelde ilk acıldıklar dönemlerde iş yapar o kafe açılmış iş yapmıyorsa sende yaptıramazsın büyük çaba vermessen ondan iyice araştır
  • Cafenin önünde 1,2 hafta nöbet tut.Çek arabayı karşıya,günlük kaç kişi geliyor bi öğren.Eğer iş yerindekilerle konuşmadıysan al arkadaşını gir otur bir iki saat müşteri gibi.Bir bak gelenler yiyişmeye mi yoksa canlı ortam için mi geliyor.
    Bu cafelerin mutfakları için itfaiyeden,belediyeden falan onay almaları lazım.Bunlar alınmış mı?Mutfağın havalandırma borusu bile ilerde başına sorun çıkarabilir iyi araştır.
    Borcu var mı piyasaya iyi araştır.2 gün sonra biri borcunu almak için sana gelecek adamı bulamayacağı için.
    Çalışanlara ne kadar maaş veriyor,aylık cirosu ne kadar,kar oranı ne kadar bunları öğren varsa muhasebecisinden belgeleri al incele.
    Devren dükkan işi biraz sakat ama bir iki bu işi yapmış bir esnaf bulursan yardımı çok dokunur.
  • devraldın mı bilmiyorum ama bilgiler işine yarayabilir.

http://www.fikircibaba.com/devren-isyeri-almadan-once-sorulmasi-gereken-10-soru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acı Biber

Cafenin önünde 1,2 hafta nöbet tut.Çek arabayı karşıya,günlük kaç kişi geliyor bi öğren.Eğer iş yerindekilerle konuşmadıysan al arkadaşını gir otur bir iki saat müşteri gibi.Bir bak gelenler yiyişmeye mi yoksa canlı ortam için mi geliyor.
    Bu cafelerin mutfakları için itfaiyeden,belediyeden falan onay almaları lazım.Bunlar alınmış mı?Mutfağın havalandırma borusu bile ilerde başına sorun çıkarabilir iyi araştır.
    Borcu var mı piyasaya iyi araştır.2 gün sonra biri borcunu almak için sana gelecek adamı bulamayacağı için.
    Çalışanlara ne kadar maaş veriyor,aylık cirosu ne kadar,kar oranı ne kadar bunları öğren varsa muhasebecisinden belgeleri al incele.
    Devren dükkan işi biraz sakat ama bir iki bu işi yapmış bir esnaf bulursan yardımı çok dokunur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.