noel babayla tahta ustune baski tablo ikisi 700tl eyimi 3 urun daha aldim toplam 400 e tabagin arkasinda china hand made yazio 1000 calisir sansa soba gibi bisi gordum 600tl dedi 500 e aldim adam mangal gibide kullanilir dedi ben parayi verdikten hemen sonra ordaki adamin biri o fransiz mali ederi 4000tl dedi pazarligin bitmesini bekledim soylemek icin dedi artik nekadar dogru bilemem son olarakta bitane volkswagen metal araba aldim orta boyutta 250tl saat gecenin 3.5 u oldu pazarda dolasiom hala eve gidim artik < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 29 Eylül 2024; 3:28:18 > |
bugun antika pazarindan aldiklarim
-
-
çin el boyamasi tabagi ebayda 200 euroya satan gordum 100tl ye geldi bana
-
Duruğğğ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel eşyalar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
usta bu zamana kadar bu antikalara toplamda ne kadar para verdin çok merak ediyorum bunu
-
Bu antikalara akan değirmen suyunun nerden geldiğini hiç açıklamadığı gibi, bunu da açıklamaz..
-
5-6 aydır ugraşıyom aslında başta stradivari etiketli keman bulabilirmiyim diye pazarlara gittim bikerede zengin olurum hesabı 4-5 tane buldum sahteydiler ama el yapımıydılar yinede aldım
pazarda dolaşırken çok çok uyguna ürün satanlara denk geldim buna en az 200tl der dedigim ürüne adam 50tl çekti falan öyle öyle başka ürünlerde almaya başladım
hoşuma gideni tutuyorum pek gitmeyeni 10 kata kadar fiyat çekip satıyorum
5-6 ayda 50 bine yakın harcamışımdır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 29 Eylül 2024; 13:51:21 > -
Bunları eve nasıl götürüyorsun araban yoksa zor pazarda bunlar elinde dolaşman bile zor aldığını arabaya koyman lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok agırsa taksi tutuyorum antika pazarı benim eve 25dk falan yürüyerek
-
aldığın tüm bu ıvır zıvırları nerde tutuyon? 3 kafadar beraber kiralık bir dairede yaşadığınıza göre herkeşlerin alanı sınırlı olmalı...
-
birsürü çekmece var odada
-
sizin gibi zengin birinin arabasının olmamasına şaşırdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C030AEF3 -- 29 Eylül 2024; 20:27:34 > -
fakemisiniz hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X