Şimdi Ara

bugun antika pazarindan aldiklarim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • noel babayla tahta ustune baski tablo ikisi 700tl eyimi bugun antika pazarindan aldiklarim 

3 urun daha aldim toplam 400 e tabagin arkasinda china hand made yazio 1000 calisir bugun antika pazarindan aldiklarim 

sansa soba gibi bisi gordum 600tl dedi 500 e aldim adam mangal gibide kullanilir dedi ben parayi verdikten hemen sonra ordaki adamin biri o fransiz mali ederi 4000tl dedi pazarligin bitmesini bekledim soylemek icin dedi artik nekadar dogru bilemem bugun antika pazarindan aldiklarim 

son olarakta bitane volkswagen metal araba aldim orta boyutta 250tl bugun antika pazarindan aldiklarim 

saat gecenin 3.5 u oldu pazarda dolasiom hala eve gidim artikbugun antika pazarindan aldiklarim 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 29 Eylül 2024; 3:28:18 >

• çin el boyamasi tabagi ebayda 200 euroya satan gordum 100tl ye geldi bana bugun antika pazarindan aldiklarim 

• Duruğğğ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel eşyalar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • usta bu zamana kadar bu antikalara toplamda ne kadar para verdin çok merak ediyorum bunubugun antika pazarindan aldiklarim 

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

Bu antikalara akan değirmen suyunun nerden geldiğini hiç açıklamadığı gibi, bunu da açıklamaz..

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

5-6 aydır ugraşıyom aslında başta stradivari etiketli keman bulabilirmiyim diye pazarlara gittim bikerede zengin olurum hesabı 4-5 tane buldum sahteydiler ama el yapımıydılar yinede aldım

pazarda dolaşırken çok çok uyguna ürün satanlara denk geldim buna en az 200tl der dedigim ürüne adam 50tl çekti falan öyle öyle başka ürünlerde almaya başladım

hoşuma gideni tutuyorum pek gitmeyeni 10 kata kadar fiyat çekip satıyorum bugun antika pazarindan aldiklarim 

5-6 ayda 50 bine yakın harcamışımdır bugun antika pazarindan aldiklarim 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 29 Eylül 2024; 13:51:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    antika pazarindan geliyorum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunları eve nasıl götürüyorsun araban yoksa zor pazarda bunlar elinde dolaşman bile zor aldığını arabaya koyman lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • F1SECO kullanıcısına yanıt

çok agırsa taksi tutuyorum antika pazarı benim eve 25dk falan yürüyerek

• şoray uzun yolda kullanıcısına yanıt

aldığın tüm bu ıvır zıvırları nerde tutuyon? 3 kafadar beraber kiralık bir dairede yaşadığınıza göre herkeşlerin alanı sınırlı olmalı...

• dekareme kullanıcısına yanıt

birsürü çekmece var odada bugun antika pazarindan aldiklarim 

• sizin gibi zengin birinin arabasının olmamasına şaşırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C030AEF3 -- 29 Eylül 2024; 20:27:34 >
  • fakemisiniz hocam bugun antika pazarindan aldiklarim 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.