Şimdi Ara

Satılık EGREAT R6A-II Media Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir üst model Media Player alacağımdan elimdeki bu ürünü satıyorum cihazın kutusu kitapçığı poşetleri herşeyi duruyor Ürün 05.12.2011 tarihinde Sancak Bilgisayar dan alınmıştır garantisi devam etmektedir.

Ürün için istediğim fiyat 140 TL dir.

ÜRÜNÜN FİYATI 125 TL olmuştur.

ÜRÜNÜN FİYATI 100 TL olmuştur.

ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ

İşlemci :EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcı En yeni RTD1185DD+ 500Mhz işlemci, 256MB DDR2 Ram, 256MB Nand Flash ROM ile donatılmış son teknoloji ürünü bir cihazdır.

TBD Oynatma :BD25, BD50,MINI BD, BD-9, BD ISO formatlarını destekleyen Egreat R6A-II Network Destekli Medya Oynatıcıya Bluray filmlerinizi oynatmak için bir BD-Rom bağlantısı yapmanız yeterlidir. EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcı kullanışlı ve kolay bir navigasyon menüsüne sahiptir ve bu menü sayesinde kolaylıkla çoklu altyazı, çoklu dil seçeneği, bölüm seçici özelliklerini kullanabilirsiniz.

DVD Oynatma : EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcıyı dilerseniz harici olarak bağlayabileceğiniz bir DVD ROM ile kullanabilirsiniz. R6A , D5/D9/D10/D18 DVD formatlarının tamamını destekler.

Dolby / DTS Dual : EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcı Dolby/DTS resmi lisanslı ürünüdür ve tüm Dolby digital ve DTS digital sesleri dekode edebilir. Kullanıcıların ekstra lisans parası ödemesine gerek yoktur.

HD audio Pass Through : EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcı Pass through LPCM, Dolby Digital Plus, Dolby True HD, DTS-HD HR, DTS-HD MA teknolojilerini destekler ve sizlere kristal netliğinde dijital surround ses keyfini yaşatır

RMVB Oynatma : EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcı RMVB 8, 9, 10 filmlerinin tamamını destekler

Video Dosyalarını Oynatma : EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcı, RM, RMVB, M1V, M2V, M4V, M2P, MPG, TS, TP, TRP, M2T, M2TS, MTS, VOB, AVI, ASF, WMV, MKV, MOV, MP4, RMP4, IFO, DVD-ISO, BD-ISO formatlarını detekler DVD ROM veya BD ROM bağlantısı yapıldıktan sonra MINI BD, BD-9, BD25, RBD, D5, D9, DVD, CD formatlarının tamamını destekler

Altyazı : EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcı sayesinde çoklu dil seçimi, çoklu altyazı seçimini kullanabilir alt yazı seçici özelliği sayesinde alyazı rengi, altyazı çerçeve rengi, altyazı boyutu, altyazı ekran konumu gibi özellikleri kolaylıkla ayarlayabilirsiniz.

FLAC Oynatıcı: EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcı FLAC müzik sistemlerini destekler ve OGG, AAC, M4A, WAV, WMA, MP1, MP2, MP3, MPA dosyalarını oynatabilir.

HDMI v1.3 Bağlantısı: EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcı HDMI arabirimi sayesinde sorunsuz video ve ses aktarımı yaparak size Full HD bir görüntü netliği ve dijital berrak bir ses sağlar

eSATA Bağlantısı:2.5”,3.5” SATA HDD,DVD ROM, BD ROM cihazlarını ekstra elektrik bağlantısına ihtiyaç duymadan EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcıya bağlayabilirsiniz.

SMB ve NFS Servisleri: EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcı SMB ve NFS dosya paylaşımlarını destekler.

TS Oynatmal: EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcı TS,M2TS dosyalarını aralıksız oynatabilmektedir.

Hatırlama: EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcı son izlediğiniz filme kaldığınız yerden dakikası dakikasına devam eder. Şarkı listenizi kaydeder. Altyazı seçicisi aracılığı ile yaptığınız işlemleri hafızasına alır.

Kolay Aç/Kapa: EgreatR6A-II Network Destekli Medya Oynatıcı kumandasından kolay açılıp kapanabilme özelliği sayesinde sadece <0.3 watt enerji tüketir.

Dosya Yönetici: Egreat R6A-II

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugayy -- 6 Ağustos 2012; 15:05:58 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Benim Led tv DTS yi desteklemiyor. Elimde 2500 tane tamamı HD, MKV ve % 99'u AC3 v.b ses olan film var. Bunu taktığımda sesi Ac3 çevirip MKV filmlerin kalitesini de bozmayacaksa almak isterim hemen. Ama artık öyle ağzım yandı ki bu işlerden işin parasında falan değilim. Vatandan Everest aldım. Almadan önce araştırdım. Dts yi Ac3 e çeviriyor bilgisine(yanlışmış) ulaştım. Vatandaki satıcı da evet var dedi. Eve geldik taktık ki bırakın sesi çevirmeyi MKV dosyasını bile açmıyor. Sonra bi daha aldık yine aynısı. Sonra anladım ki internette yazılan, satıcının söylediği hep palavra. Onun için sen bunu kullandın sıkıntımı anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bora24

Benim Led tv DTS yi desteklemiyor. Elimde 2500 tane tamamı HD, MKV ve % 99'u AC3 v.b ses olan film var. Bunu taktığımda sesi Ac3 çevirip MKV filmlerin kalitesini de bozmayacaksa almak isterim hemen. Ama artık öyle ağzım yandı ki bu işlerden işin parasında falan değilim. Vatandan Everest aldım. Almadan önce araştırdım. Dts yi Ac3 e çeviriyor bilgisine(yanlışmış) ulaştım. Vatandaki satıcı da evet var dedi. Eve geldik taktık ki bırakın sesi çevirmeyi MKV dosyasını bile açmıyor. Sonra bi daha aldık yine aynısı. Sonra anladım ki internette yazılan, satıcının söylediği hep palavra. Onun için sen bunu kullandın sıkıntımı anlarsın.

Bu cihaz ile sesi AC3 e çevirmene gerek yok DTS sesleri sorunsuz açıp oynatıyor bu cihaz.

• Bluray filmleri akıcı bir şekilde oynatır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JtxUpLo@DeR

Bluray filmleri akıcı bir şekilde oynatır mı?

10-15 film izlemişimdir bi kere donma yaşamadım bu cihaz ile

http://resim.donanimhaber.com/m_54215095/tm.htm

bu linkteki ana konudan da bakabilirsin.

• hayırlı satışlar hocam fiyatta gayet uyun bende aynısı olmasaydı alırdım harika bir cihaz hemde minnacık hiç yer kaplamıyor
  • özel mesaj gönderdim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DUNE HD TV-301AW Media Oynatıcı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

özel mesaj gönderdim...

sizden tarafıma özel mesaj gelmedi.

• sanırım ghrome dan bir sorun var.. mozilladan tekrar attım...
  • Wi fi yok bu model de degil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

Wi fi yok bu model de degil mi?

evet WİFİ yok bu modelde.

• Ürün "blueedeep" nickli arkaşa rezerve edilmiştir.

• Tarafımdan alınmıştır.
    tugayadıgüzel'e teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueedeep -- 19 Eylül 2012; 20:17:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.