Şimdi Ara

***SATILIK*** EN GÜÇLÜ RTX3080 MODELİ EVGA RTX3080 FTW3 ULTRA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Elimde Türkiye faturalı garantili sıfır kapalı kutusunda
    Evga RTX3080 FTW3 ULTRA OC modeli mevcuttur.

Vatan bilgisayardan 2 adet alındı. Birisi benim için diğeri arkadaşım için alındı fakat
    ürün geldikten sonra arkadaşım radikal bir karar alarak PC satma kararı aldı. (evde hanım kızdı heralde:)

ilgilenen arkadaşlar P.M. ile iletişime geçsinler.

Fiyat 11000 TL

İZMİR içi elden teslim edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w0lrath -- 23 Kasım 2020; 17:17:20 >

• vatanbilgisayar'dan ucuza bulmuşken 2 tane kapattık, şimdi okutuyoruz deseniz daha inandırıcı olur..
  • Hocam aynı ürün mü bilmiyorum ama sanırım fiyatınızı yanlış yazdınız zira sıfır, vatanbilgisayar'da daha ucuz.
    www.vatanbilgisayar.com
    EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X 320Bit Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/evga-geforce-rtx-3080-ftw3-ultra-gaming-10gb-gddr6x-320bit-nvidia-ekran-karti.html

• Aynen hocam aynı ürün, arakdaşa söyleyeceğim fiyatı revize etsin bu fiyata gitmez tabi. Bana söylediği şekilde açtım ben.
    Düzeltiriz
  • Vision_007 V kullanıcısına yanıt
    Ucuza bulmadık hocam ya alacağız diye verdiğimiz rüşvet ile daha pahalıya geldi :D
  • Buradan da anlaşılacağı üzere hanımdan habersiz iş çevirmenin sonu zarardır. Genç dimağlara çok güzel bir örnek. Maşaallah.
  • colt18 C kullanıcısına yanıt
    Genç dimağlar ne anlamalı? Hanımdan habersiz iş çevirmemek gerektiğini mi, yoksa evlenmenin hata olduğunu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Genç dimağlar ne anlamalı? Hanımdan habersiz iş çevirmemek gerektiğini mi, yoksa evlenmenin hata olduğunu mu?
    C: ikisi de :))
  • OSINOS kullanıcısına yanıt
    Bu yorumu hanımdan habersiz attıysanız bu akşam oyun oynamayı gönül rahatlığıyla unutabilirsiniz.

Olsun, Türk dizileri de güzel. Hem reklamlar uzun sürüyor, insana düşünecek kadar zaman kalıyor.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda oyun oynayacak zamanlarda bile evliydik.. Oyunla işimiz olamadı, bundan sonra da olmayacak muht.. Tadını çıkarabilen gençlere mutlu noeller :)
  • Teklifi geçerli ise buradayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.