Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Satılık Evga FTW3 Ultra 3090 - 24 GB 384 Bit Ekran Kartı
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
açılmış kullanılmış diyor ama nicholai kullandıysa sıfır ayarında kabul edebilirsiniz. bu forumda sattığı ürünü en iyi koşullarda kullanan en güvenilir ender kullanıcılardandır.
amazondan almaktansa iyi bir indirimle nicholai den almayı tercih ederim.
-
Pm atıldı. -
Merhaba, sicaklik ve performans testlerini gorebilir miyim?
-
Merhaba. Kutusuna kaldırmadan bir saat önce yaptığım testten aldığım sonucu ilâna ekledim.
-
Arkadaşlar lütfen alamayacağınız ürünün pazarlığını yapmayın. Anlıyorum, hevesleniyorsunuz, almak istiyorsunuz ama istemek yetmiyor. Bunun muhasebesini benimle irtibata geçmeden önce kendiniz yapıp, şartlarınızı -artık bu bütçe olur, diğer bilgisayar bileşenleri ile uyumu olur, kasa ebatı olur, PSU olur- ayarlayıp öyle mesaj atın. Bilinçsizce mesaj atıyorsunuz, durumunuzdan ötürü kolaylık sağlıyorum, iki taraf da zaman ayırıyor. Sonra bir yerden para gelecek, kredi kartımın ödemesini yapayım, kasaya bir bakayım, ben size haber vericem diyip kaçıyorsunuz. Almıyorsanız almıyorum diyebilin, kimseye ürün teklif etmiyorum, siz bana mesaj atıyorsunuz.
Birkaç hafta önce bir arkadaş takas istedi, istediği şartlar bana uyuyordu, kabul ettim. Takas yapacağımız gün mesajıma ve aramama dönüş yapmadı. Ben size yüklenmiyorum, ancak siz de kendinizi utanç duyacağınız bir duruma sokmayın. Belki muhabbet etmeyi, alıyor gibi yapmayı seviyorsunuz ama benim tercihim sizlerle ikinci el ürün hakkında uzun uzadıya muhabbet etmek değil. Ürün ile ilgili ilânda belirtmediğim istediğiniz şeyi sorabilirsiniz, hakkınızdır memnuniyetle yanıtlarım. Para vereceksiniz, ona da peki. Ama karşılığında ürün alacaksınız. Amme hizmeti yapmıyorsunuz, bağış yapmıyorsunuz, paranızın karşılığında ürün alıyorsunuz. Düşüncesizce bir anlık hevesle uzun uzun mesaj atmayın, bana da uzun uzun mesaj attırmayın lütfen. Hepimizin vakti kıymetli.
Arkadaşlar lütfen alamayacağınız ürünün pazarlığını yapmayın. Anlıyorum, hevesleniyorsunuz, almak istiyorsunuz ama istemek yetmiyor. Bunun muhasebesini benimle irtibata geçmeden önce kendiniz yapıp, şartlarınızı -artık bu bütçe olur, diğer bilgisayar bileşenleri ile uyumu olur, kasa ebatı olur, PSU olur- ayarlayıp öyle mesaj atın. Bilinçsizce mesaj atıyorsunuz, durumunuzdan ötürü kolaylık sağlıyorum, iki taraf da zaman ayırıyor. Sonra bir yerden para gelecek, kredi kartımın ödemesini yapayım, kasaya bir bakayım, ben size haber vericem diyip kaçıyorsunuz. Almıyorsanız almıyorum diyebilin, kimseye ürün teklif etmiyorum, siz bana mesaj atıyorsunuz. Birkaç hafta önce bir arkadaş takas istedi, istediği şartlar bana uyuyordu, kabul ettim. Takas yapacağımız gün mesajıma ve aramama dönüş yapmadı. Ben size yüklenmiyorum, ancak siz de kendinizi utanç duyacağınız bir duruma sokmayın. Belki muhabbet etmeyi, alıyor gibi yapmayı seviyorsunuz ama benim tercihim sizlerle ikinci el ürün hakkında uzun uzadıya muhabbet etmek değil. Ürün ile ilgili ilânda belirtmediğim istediğiniz şeyi sorabilirsiniz, hakkınızdır memnuniyetle yanıtlarım. Para vereceksiniz, ona da peki. Ama karşılığında ürün alacaksınız. Amme hizmeti yapmıyorsunuz, bağış yapmıyorsunuz, paranızın karşılığında ürün alıyorsunuz. Düşüncesizce bir anlık hevesle uzun uzun mesaj atmayın, bana da uzun uzun mesaj attırmayın lütfen. Hepimizin vakti kıymetli. |
açılmış kullanılmış diyor ama nicholai kullandıysa sıfır ayarında kabul edebilirsiniz. bu forumda sattığı ürünü en iyi koşullarda kullanan en güvenilir ender kullanıcılardandır. amazondan almaktansa iyi bir indirimle nicholai den almayı tercih ederim. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X