Şimdi Ara

Satılık Evga FTW3 Ultra 3090 - 24 GB 384 Bit Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
11
Favori
2.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık Evga FTW3 Ultra 3090 - 24 GB 384 Bit Ekran Kartı

Evga FTW3 Ultra 3090

Aralık 2024'e kadar Amazon Türkiye garantili. Bildiğim kadarıyla Evga'larda 3 yıl garanti mevcut. Ekran kartını bir yıl önce açtım, alındıktan sonra altı ay boyunca kullanılmadı. Tam olarak dört ay kadar multi oyunlarda ve günlük kullanımda kullanıldı, sonrasında oyun oynamaya çok nadir, ayda bir fırsatım oldu. Oyun ve günlük kullanım dışında kullanılmamıştır.

Fiyat: 24 bin lira.

Tercihen Ankara içi test ederek, deneyerek elden teslim, şehir dışı almak isteyen olursa kargoyu ben karşılarım.

Takas düşünmüyorum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 24000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 20 Aralık 2024 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Arkadaşlar lütfen alamayacağınız ürünün pazarlığını yapmayın. Anlıyorum, hevesleniyorsunuz, almak istiyorsunuz ama istemek yetmiyor. Bunun muhasebesini benimle irtibata geçmeden önce kendiniz yapıp, şartlarınızı -artık bu bütçe olur, diğer bilgisayar bileşenleri ile uyumu olur, kasa ebatı olur, PSU olur- ayarlayıp öyle mesaj atın. Bilinçsizce mesaj atıyorsunuz, durumunuzdan ötürü kolaylık sağlıyorum, iki taraf da zaman ayırıyor. Sonra bir yerden para gelecek, kredi kartımın ödemesini yapayım, kasaya bir bakayım, ben size haber vericem diyip kaçıyorsunuz. Almıyorsanız almıyorum diyebilin, kimseye ürün teklif etmiyorum, siz bana mesaj atıyorsunuz.

Birkaç hafta önce bir arkadaş takas istedi, istediği şartlar bana uyuyordu, kabul ettim. Takas yapacağımız gün mesajıma ve aramama dönüş yapmadı. Ben size yüklenmiyorum, ancak siz de kendinizi utanç duyacağınız bir duruma sokmayın. Belki muhabbet etmeyi, alıyor gibi yapmayı seviyorsunuz ama benim tercihim sizlerle ikinci el ürün hakkında uzun uzadıya muhabbet etmek değil. Ürün ile ilgili ilânda belirtmediğim istediğiniz şeyi sorabilirsiniz, hakkınızdır memnuniyetle yanıtlarım. Para vereceksiniz, ona da peki. Ama karşılığında ürün alacaksınız. Amme hizmeti yapmıyorsunuz, bağış yapmıyorsunuz, paranızın karşılığında ürün alıyorsunuz. Düşüncesizce bir anlık hevesle uzun uzun mesaj atmayın, bana da uzun uzun mesaj attırmayın lütfen. Hepimizin vakti kıymetli.

• Kart sıfır açılmamış kutu mu hocam?

• açılmış kullanılmış diyor ama nicholai kullandıysa sıfır ayarında kabul edebilirsiniz. bu forumda sattığı ürünü en iyi koşullarda kullanan en güvenilir ender kullanıcılardandır.

amazondan almaktansa iyi bir indirimle nicholai den almayı tercih ederim.

• Pm atıldı.
  • Merhaba, sicaklik ve performans testlerini gorebilir miyim?

• its_eagle İ kullanıcısına yanıt

Merhaba. Kutusuna kaldırmadan bir saat önce yaptığım testten aldığım sonucu ilâna ekledim.

• Fiyatta biraz indirim dusunuyor musunuz?

• Arkadaşlar lütfen alamayacağınız ürünün pazarlığını yapmayın. Anlıyorum, hevesleniyorsunuz, almak istiyorsunuz ama istemek yetmiyor. Bunun muhasebesini benimle irtibata geçmeden önce kendiniz yapıp, şartlarınızı -artık bu bütçe olur, diğer bilgisayar bileşenleri ile uyumu olur, kasa ebatı olur, PSU olur- ayarlayıp öyle mesaj atın. Bilinçsizce mesaj atıyorsunuz, durumunuzdan ötürü kolaylık sağlıyorum, iki taraf da zaman ayırıyor. Sonra bir yerden para gelecek, kredi kartımın ödemesini yapayım, kasaya bir bakayım, ben size haber vericem diyip kaçıyorsunuz. Almıyorsanız almıyorum diyebilin, kimseye ürün teklif etmiyorum, siz bana mesaj atıyorsunuz.

Birkaç hafta önce bir arkadaş takas istedi, istediği şartlar bana uyuyordu, kabul ettim. Takas yapacağımız gün mesajıma ve aramama dönüş yapmadı. Ben size yüklenmiyorum, ancak siz de kendinizi utanç duyacağınız bir duruma sokmayın. Belki muhabbet etmeyi, alıyor gibi yapmayı seviyorsunuz ama benim tercihim sizlerle ikinci el ürün hakkında uzun uzadıya muhabbet etmek değil. Ürün ile ilgili ilânda belirtmediğim istediğiniz şeyi sorabilirsiniz, hakkınızdır memnuniyetle yanıtlarım. Para vereceksiniz, ona da peki. Ama karşılığında ürün alacaksınız. Amme hizmeti yapmıyorsunuz, bağış yapmıyorsunuz, paranızın karşılığında ürün alıyorsunuz. Düşüncesizce bir anlık hevesle uzun uzun mesaj atmayın, bana da uzun uzun mesaj attırmayın lütfen. Hepimizin vakti kıymetli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.