Şimdi Ara

SATILIK | Gigabyte Ga-EP45T-Extreme Lga 775 soket kelepir YENİ FOTOLAR EKLENDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anakartı test etme şansım yok, zaten çalıştığını bilsem ona göre fiyat koyup foruma yazarım. Anakartı bozan bilgisayarcı en son bu şekle getirdi, kırık durumdan en son böyle oldu yani. Belki de kart çalışıyor bilmiyorum, alacak kişiler bu hususları göz önünde bulundurarak mesaj atsın.
  • Hayırlı satışlar.
    Anakartın pin tamirini yaptırabilecek yerlerin bana bilgisini verirseniz. anakartı sizden alabilirim. Tabiki hala elinizde duruyorsa.

Yorumların hepsini itina ile okudum. Tamir olur diyen var olmaz diyen var. Arkadaşlar pinleri sökmek tamir etmek cidden cok kolay bir mevzu. yeterki ustanız sağlam olsun. pin üzerindeki cerceve plastiklerini eritmesin. eskiden gigabyte tamirini yapıyordu hala böle bir tamir mevcutsa bu kartı hiç tereddütsüz alırım.

Şu anda incelediğiniz bu kart 775 sokette görüp görebileceğiniz en üst düzey kart. ddr3 1600 ile 16gb max belleğe sahip. tamamen sağlamlık üzerine dizayn edilmiş ve hertürlü overclock desteğini kaldırmak üzere üretilmiştir.

Kıyaslama yapılan kartlara baktım. Ya ben bu işi bilmiyorum yada kıyaslamaya tabi tutan arkadaşlar.

QX9770 işlemciye sahibim ve anakartım malesef öldü. bu işlemciyi bu karta takarsam i7 pc lere kadar kafa tutabilirim. tabiki belli bir yere kadar. dünyada aramadıgım yer kalmadı. inş anlaşabiliriz. dediğim gibi tamir için yönlendirmeleriniz olmadan böle bir işe kalkışmam. telefon numaram 544 866 45 45. cağrı yada msj atmanız yeterli.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.