Şimdi Ara

Satılık Gigabyte Radeon RX VEGA 64 2048-bit 8GB (SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Sorunsuz. Ankara Biosis'ten alındı, faturası ve tam kutusuyla teslim edilecek. Garantisi bitti.
    İstanbul içi elden teslim ya da kargo.

Fiyat: FORUM İÇİ SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 21 Temmuz 2020; 0:14:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu vega’lar, nvidia daki quadro gibi bisey mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LazPacino L kullanıcısına yanıt
    değil ama cok sağlam 2.el fiyatına göre cok iyi performans veren kartlardır 4 -5 tane kullandım şuan elimde de var yine 5700xt varken aldım hemde :)
  • Fiyat takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı satışlar olsun. Bu kartın güç tüketimi nasıl acaba? Cebe zararı olur mu?
  • Mr.Neverdies kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı tek başına beklemede 15W oyunda ortalama 250W harcıyor. İşlemci anakart tüm sistemi soruyorsan beklemede kabaca 70W, yük altında kabaca 500W harcar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 14 Temmuz 2020; 13:11:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Neverdies

Hayırlı satışlar olsun. Bu kartın güç tüketimi nasıl acaba? Cebe zararı olur mu?
    Senin yorumu okutukdan sonra bende merak ettim.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyundan oyuna değişiyor malum tüketim.

Satılık Gigabyte Radeon RX VEGA 64 2048-bit 8GB (SATILDI)Satılık Gigabyte Radeon RX VEGA 64 2048-bit 8GB (SATILDI)

• radef kullanıcısına yanıt
    Çok fazla ceyran parası gelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Neverdies

Çok fazla ceyran parası gelir mi?
    kullanımınıza bağlı cokta gelceğini zannetmıyorum. günlük kullanımınıza gore degerlendırmek lazım. ben gündwe 2-3 saat oyun oynasam dusunmez alırdım. ama 10 12 saat oynuyorsam ozaman bi degerlendırmek lazım tabi.
  • Undervolt profilleri ile ben 280 W'den 190-225W lere düşürmüştüm üstelik performans artışı da olmuştu daha az ısındığı için bir miktar oc yapabilmiştim. Fakat Pixel fillrate ağırlıklı oyunlarda performansı iyi değildi. Örnek Pubg - Warzone. Warzone nispeten texture fillrate destekli de bir oyun o yüzden çok sırıtmıyor ama pubg de çok fark gördüm gtx 1080 ile arasında.

Birde referans fanın sıcaklık değerleri çok fazlaydı. Bende de sapphire vega 64 vardı. Gpu 80-82 hotspot 102-105 hbm2 bellekler 92-97 derecede çalışıyordu. Benim sattığım arkadaşta custom su soğutma bloğu vardı onunla değiştirdi referans fanı o şekilde kullanıyor şu anda 50-55 dereceyi geçmiyor hotspot derecesi. Böyle kullanılırsa iyi olur aksi halde referans tasarımda fan sesi çok fazla oluyor ve ona rağmen sıcaklığı pek düşmüyor.

Umarım ilan sahibi arkadaş kızmamıştır yaşadığım tecrübelerimi anlattığım için.

• IceRulez kullanıcısına yanıt
    Yok üstadım neden kızayım. Ben de undervolt profiliyle oynuyorum. Vega sahibi olup da yapmayan yoktur.

• Millet bu elektrik olayına ne kadar takıyor arkadaş! Verimli ve perfomanslı çalışıyorsa , ihtiyacın varsa powerın da iyiyse alacaksın. sanki 2 bin 3 bin fatura gelecek. yıla vurduğunda 50-70 tl en fazla para gelir.
  • NeoTiger kullanıcısına yanıt
    Anlamazlar onu ekran kartı performans verecek zaten gidip 750 ti alsınlar öyleyse millet harbiden enteresan yüksek performans yüksek enerji bunu bi anlamadılar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.