Bildirim
Satılık hatasız 2010 Golf 6
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güzel ilan. İyi satışlar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler.
Sahibinden birtane deliye çattık :) Tampon değişmişse niye hatasız yazıyorsun diyor. Ve hatasız arabada değişen olmazmış ;) Bende diyorum hatasız araba anlamını sen yanlış anlamışsın gidip 0 arç alman lazım o halde. :d
Hayır bende mi var sıkıntı ondan yazdım. Plastik tampon değişmiş. Bu hata dansayılır mı? :d
Gerçekten hata bendeyse bâşlığı değiştircem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ionurboz -- 28 Mart 2016; 21:48:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ionurboz
Teşekkürler.
Sahibinden birtane deliye çattık :) Tampon değişmişse niye hatasız yazıyorsun diyor. Ve hatasız arabada değişen olmazmış ;) Bende diyorum hatasız araba anlamını sen yanlış anlamışsın gidip 0 arç alman lazım o halde. :d
Hayır bende mi var sıkıntı ondan yazdım. Plastik tampon değişmiş. Bu hata dansayılır mı? :d
Gerçekten hata bendeyse bâşlığı değiştircem.
arabana çıkan müşterilerinin %90'ı bunu söyleyecek sırf pazarlık için
ama merak etme istediğin fiyata satarsın bu aracı.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum affedersin ancak değişeni olan bir aracın yürürü olsa bile bu fiyattan satılması imkansız.
Revizyon gerekebilir fiyata.. -
arabanin hatasi varmiş değişince duzelmis iste :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X