Şimdi Ara

SATILIK HATSAN MOD 125 SNİPER VORTEX İSTANBUL - YALOVA FİYAT DÜŞTÜ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hatsan Mod 125 VORTEX Sniper (5.5mm /.22cal) Havalı Tüfeğim satılıktır. Namlu çıkış hızı 305m/s (1000fps)

Durumu SIFIR. Genel özellikleri için biraz internette araştırma yaparsanız ne kadar güçlü olduğunu görürsünüz.

Sıfır'ı 580-600 tl arasında oynaklık göstermektedir.
    Başlangıç için değil orta üst düzey bir makinedir. Kırma kolunu kırmak için güç ister :) Çelimsiz güçsüz arkadaşlara tavsiye etmem.

3 AОUSTOS 2015 FATURALI

Satma sebebim büyük heyecanla ve istekle aldım ama gerçekten ağırlığı beni biraz yordu bu sebebten başka tüfeklerde tercihimi yapmak istiyorum 20 atış yaptım dürbünü hiç kullanmadım aldığım gibi poşetinde duruyor ..

r HİÇ BİR SIKINTI PROBLEMİ KESİNLİKLE YOKTUR. ELDEN TESLİMAT İÇİN YALOVA İSTERSENİZ KARGO İLE GÖNDERİM VARDIR. KARGO ALICIYA AİTTİR.

FİYAT: 500 TL TEL : 0532 790 59 27

SAYGILAR

RESİMLERDE NE GÖRÜYORSANIZ HEPSİ ALACAОINIZ ÜRÜNLERDİR.
     SATILIK HATSAN MOD 125 SNİPER VORTEX İSTANBUL - YALOVA FİYAT DÜŞTÜ !!! SATILIK HATSAN MOD 125 SNİPER VORTEX İSTANBUL - YALOVA FİYAT DÜŞTÜ !!! SATILIK HATSAN MOD 125 SNİPER VORTEX İSTANBUL - YALOVA FİYAT DÜŞTÜ !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga aslan -- 13 Ağustos 2015; 0:53:09 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.