Şimdi Ara

Satılık Headsaet akg 451 sarmal kablosuyla beraber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1 senedir kullandığım herhangi bir problemi olmayan kulaklığımı AKG 451 satıyorum.Yurt dışından getirildi. şimdiye kadar kullandığım en güzel kulaklık. sesi tizi ve uzun saatler boyunca kulaklığı taksanızda herhangi bir baskı sıkıştırma yok, rahatsızlık vermiyor.Artık ihtiyacım olmadığı için satıyorum. Orjinaliyle gelen plastik kabloyu değiştirildi. Onun yerine.Çok daha sağlam sarmal meral uclu profesyonel kablo var. Sırf kabloya 60 lira harcadım. Kutu ve çantasını kaybettim sadece kulaklık var.resimlerde gözüktüğü üzere kılcal çizikler mevcut

İstediğim son fiyat 120 TL

herhangi bir şeyde PM atınız. Satılık Headsaet akg 451 sarmal kablosuyla beraber Satılık Headsaet akg 451 sarmal kablosuyla beraber
     Satılık Headsaet akg 451 sarmal kablosuyla beraber Satılık Headsaet akg 451 sarmal kablosuyla beraber
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdomin25 -- 23 Şubat 2015; 12:39:35 >

• Daha önce kullanıp sattığım bir kulaklıktı. Çantasına aşık olmuştum. Şimdide satışta görünce almak istedim ama çantanın olmadığını görünce hayal kırıklığına uğradım. :'( Ses karakteri olarak biraz karanlık ve bas ağırlıklı olmasına rağmen sırf tipi, rahatlığı ve portatifliği nedeniyle herzaman ayrı bir yeri vardır. Hayırlı satışlar dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.