Şimdi Ara

SATILIK HTC DESİRE HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar cihazım daha 5 günlüktür elime büyük geliyor iki el,mde özür falan var almak isteyen arkadaş olursa vericem 1200 liraya düştüm fiyatı isteyenler ulaşabilirler bana 05325465534 cihaz htc desire hd tayvan üretimidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoothig33 -- 16 Nisan 2011; 5:26:41 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat cazip. Sağlık önemli olmasa satmayin hocam derdim ama önemli bir konu. Gönlünüzce olsun hocam. Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihMehmet*

Fiyat cazip. Sağlık önemli olmasa satmayin hocam derdim ama önemli bir konu. Gönlünüzce olsun hocam. Hayırlı satışlar.

fatihmehmet sanki bu zoothig33 senmişsin gibime geldi ? kusurlu telefon 2. el vede 1200 tl fiyat çekiyo sende fiyat cazip diyosun. sanada hayırlı satışlar fatihmehmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Halil

quote:

Fiyat cazip. Sağlık önemli olmasa satmayin hocam derdim ama önemli bir konu. Gönlünüzce olsun hocam. Hayırlı satışlar.

fatihmehmet sanki bu zoothig33 senmişsin gibime geldi ? kusurlu telefon 2. el vede 1200 tl fiyat çekiyo sende fiyat cazip diyosun. sanada hayırlı satışlar fatihmehmet

800 e ver alyım
  • 801 TL ....
  • quote:

quote:

Kusurlu telefon oldugunu nereden anladin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado

quote:

quote:

Kusurlu telefon oldugunu nereden anladin?

bı tamamen kusur olmuş ayrıca yeri burası değil görme kaybı yoksa gözlerde konu forumun ikinci el kısmına açılmalı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sandığın kişi olmadığımı üzülerek söylemek istiyorum. Ayrıca cihazın sorunlu olup olmadığını bilmiyorum temizse fiyat iyi bence. ;)
  • abilerim ben ne mehmet im ne de bahtiyar yaşım genç olsa da gönlüm ihtiyar bir elime sığmayan telefon aldım oldu adım hıyar saygılarımla
    bu arda istanbul içindekiler 5 gün içinde alırlarsa paraya sıkıştığımdan 1000 liraya vericem saygılar 05325465534 bu arada vodafondan aldım cihazımı bakmak isteyenler arayabilir baktırabilir

• bu arada kredi kartına taksit yaptırabileceğim bir arkadaşımda var ama komisyon size ait olur

• bu arada kredi kartına taksit yaptırabileceğim bir arkadaşımda var ama komisyon size ait olur

• ulubatlıya cevap yazamadım 1000 den bahsetmiş anlamadfım konuyu açabilirmisiniz

• arkadaşlar 1000 liradan vericem para lazım araba alıcam aparat için param yok acil satılıktır duyurulur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.