Şimdi Ara

Satılık Htc M8 Harman Cardon 32Gb 150TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Sprint operatörü için üretilmiş Harman Cardon serisi cihaz yıpranmış ve ekranı çatlaktır. Çalışmasında ve aksamında bir sorun yok. Sadece telefon vardır. Fiyat 150TL dir.
    şuan müzik dinlemek için kullanılıyor, harici hoparlör yerine. Kılıfı sayesinde çizikleri görünmüyor. Telefon olarak veya kamera performansında herhangi bir sıkıntısı bulunmuyor.

Satılık Htc M8 Harman Cardon 32Gb 150TLSatılık Htc M8 Harman Cardon 32Gb 150TLSatılık Htc M8 Harman Cardon 32Gb 150TLSatılık Htc M8 Harman Cardon 32Gb 150TLSatılık Htc M8 Harman Cardon 32Gb 150TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RVoyager -- 24 Aralık 2018; 21:6:8 >

• pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geranimo486 -- 1 Mayıs 2017; 2:48:59 >
  • Simlock sıkıntısı var bende bir cihaz var mefta duruyor çöpe at gitsin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöpe atmak yerine benim pili ve kamerası sıkıntılı cihazımı tamir için parça niyetine sizden birinden telefonu alsam olur mu?
  • Cihazda soruna rastlamadım ben, Vodafone ve Turkcell kullandım, parça niyetine alabilirsiniz fiyatını ödedikten sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.