Şimdi Ara

==>Satılık Huawei U8800 İdeos X5 350tl<==

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar ürünün teknik özelliklerini anlatmaya gerek duymuyorum zaten alıcısı biliyor.Yinede adettendir yazalım:)

- 16 milyon renkli, 480×800 çözünürlüklü, 3.8genişliğinde TFT kapasitif ekran
    - 800 MHz Scorpion işlemci
    - Adreno 205 Grafik işlemci
    - android 2.2 işletim sistemi
    - Adobe Flash desteği
    - 5MP otofokuslu led Flaşlı kamera
    - 720p kalitesinde 30fpslik video çekimi
    - 2 veya 4 gb dahili hafıza (microSD ile 32GBa kadar yükseltilebilir)
    - Wi-Fi 802.11 b/g/n ve Wi-Fi hotspot
    - HSDPA 7.2 Mbps
    - Bluetooth v2.1
    - 1500 mAh Li-Po batarya, maximum 350 saat bekleme 6 saat konuşma süresi

Fatura tarihi 21.07.2011 dir.Hiç teknik servis görmemiştir.Bazı ürünlerde görülen ekran açıklığı,ışık sızdırması gibi bir durum söz konusu değildir.Kısa bir süre kılıfsız kullanıldığından sağ alt köşesinde az bir soyulma ve metal çerçevenin alt kısmında dikkat etmeden göremeyeceğiniz düşmeye bağlı iz(resimde yuvarlak içinde) mevcuttur.Söylemesem bu görünüm eksikliklerini fark bile edeceğinizi sanmam:)DZO 4.1 romu ile sorunsuz kullanıyorum.Dileyene tavsiye etmem ama orjinal hali ile teslim edebilirim.Şarj süresine gelirsek, günlük minimum 1 saat telefon görüşmesi ve yine en az 1 saat faal internet kullanımı ile rahatlıkla 1 günü çıkarabilmekte bu değerler tamamiyle minimum kullanım süreleridir.
    Kutu içeriği fulldür.Artıları olarak bir delikli sert kılıf,bir adet silikon mavi kılıf ve iki adet ekran koruyucu elimde mevcut.Birde Flip Out kapaklı kılıf ve yanında 2 adet daha ekran koruyucum olması gerek ama onları bulamadım bulursam tabiki vericem.Takas seçeneği 4.0 almış yada alması muhtemel LG harici 1 Gb ramli üst modeller ile mevcut ama lütfen fiyatları şişirerek teklifte bulunmayın herkes neyin ne olduğunu bilmekte.Forumda bu model için 400 hatta 500 TL gibi fiyatları gören arkadaşlar telefonumun kusurlu olduğunu düşünebilirler.Benim bu fiyata satmamın sebebi telefonun kusurlu olması değil değerinin bu kadar olduğunu düşünmemdir.Nihayetinde 500 tl ye galaxy s alınabilir tercihtir.
    Forumda daha önce bir alış verişim oldu sorunsuz onun dışında referansım yok.Bu sebepten her iki taraf içinde;
    Elden alış veriş tabiki daha güvenilir daha sağlam ve tercih sebebidir.Diğer haller duruma göre değerlendirilebilir.

Tabiki resimler....

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rcp.y -- 24 Ağustos 2012; 1:38:54 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyat iyi. elimde kardeşime aldığım cihazı isteyen bir arkadaş var. anlaşırsak elimdeki cihazı ona veririm. yine ideos x5 almak için buraları gezerim. belki o zaman sizinle anlaşırız.
  • Hayırlısı kardeşim telefon burda..

• pm attım. cihaz arayışı içindeyim...
  • pm
  • Tüm mesajlar cevaplandı.İlgilenen tüm arkadaşlara teşekkür ederim telefon cihanonal nickli arkadaşa satılmıştır.Güle güle kullanması dileğiyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cihaz tarafimca alinmistir,guvenilir ve samimi satici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.