Şimdi Ara

[ Satılık ] [ I9305N ] [ 2 Gb Ram, 4G, Stock 4.4.4 ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Diyarbakır İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S3
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    I9305N model cihazim ekrani kirildigi ve suan icin hem nakit hem vakit sıkıntısı çektiğim için satiliktir.

Urune yeni bir ekran gerekmektedir.

Baska hicbir sorunu yoktur.

Güven problemi yaşayan arkadaşlar için, cihazin içine sim kart koyup gelen aramanin çalan sesini videoya çekip dinletebilirim.

Kayit malum yolla yapilmistir kesinlikle 3g veya 2g de bir sıkıntı yoktur. 4g buralarda cekmedigi icin deneyemedim.

Ürün Türkiye uyumlu cdma versiyondur.

Sadece cihazdir sarj kulaklik kutu yoktur.

250 300 arasi sifir ekran alip bu guzel cihazi sifir halde kullanabilirsiniz.

Sorduğum telefoncular normal s3 ekranının takılabildiğini soylediler. Ben denemedim bilmiyorum arkadaşlar.

Her türlü soruya muhabbete açigim. Laubali tavirlar haric!

Fiyat 300 TL dir. 299 olmaz kusura bakmayin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerHazard -- 24 Aralık 2014; 11:20:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takip

• Hocam yanlış anlamayın ama sıfır yurt dışı s3 ler Ankarada kızılayda 600 TL, hemen hemen tüm telefoncularda var. fiyatı buna göre tekrar revize etmenizi tavsiye ederim. hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenup46

Hocam yanlış anlamayın ama sıfır yurt dışı s3 ler Ankarada kızılayda 600 TL, hemen hemen tüm telefoncularda var. fiyatı buna göre tekrar revize etmenizi tavsiye ederim. hayırlı satışlar.

bu normal s3v degıl sanırım,fıyatlar aynımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PowerHazard

yok hocam ozelliklerini belirtmis olmama ragmen telefondan teknolojiden anlamayan insanlar gelip karsilastirma yapmis cevap verdigimde ise eksiyi basmislar. Hic araba alirken atiyorum titanium x ile collection paket bir olurmu arada milyarlar oynar kendi arabamdan biliyorum. Tamam cok guzel cok hizli cihazlar cikti dogru ama bu fiyata anca bu alinirdi bence. Insallah degerini bilecek birine gider ama cok az kaldi. sanirim yaptirip kendim kullacam. Koskoca teknoloji bolumunde harbiden bu isten anlayan pek kisi kalmamis. Yazik.

S3 lte diye satilan cihaz degilmi bu. Peki ekranin dokunmatigimi kirik yolsa lcd de kirikmi.normal s3 ekranlari oluyormu bunlara

• lcd saglammı
  • tiger006 T kullanıcısına yanıt
    lcd kirik hocam ekrdandan kastim tumu zaten dokunmatik kirik olsa 70 80 liraya yapiyorlar zaten

• quote:

lcd kirik hocam ekrdandan kastim tumu zaten dokunmatik kirik olsa 70 80 liraya yapiyorlar zaten

hocam nerde 70-80 tl ekran değiştiriyorlar ebayda bile amoled ekran ve dokunmatik panel 80-100$ arasında

• Allah askina bu mesajlari nasil okuyorsunuz. Dokunmatik kirik olsa demisim ekranin 200 300 oldugunu ben de biliyorum.

• Harbiden bu nedir arkadaş gelen geçen saçmalamış. Hayırlı satışlar hocam.
    Edit: Rengi nedir merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖKÜNMÜŞ -- 18 Kasım 2014; 15:00:22 >
  • Valla yanilmiyorsam siyahti cunku 1 2 aydir kosede oylece duruyor. Zaten ekran dagildi diyerekten gorilla glassin yapisini merak ettigim icin ust cami soktum :D

Cok uygun fiyata da ekran buldum bugun yarin satilmazsa hem cerceveli ekran hem de arka kapak alacam 199 tl ye 1 ayda kapima kadar gelir oturur takarim kendim kullarim. Bide temiz bi format atarim yepyeni cihaz olur oh miss :D

• quote:

Valla yanilmiyorsam siyahti cunku 1 2 aydir kosede oylece duruyor. Zaten ekran dagildi diyerekten gorilla glassin yapisini merak ettigim icin ust cami soktum :D

Cok uygun fiyata da ekran buldum bugun yarin satilmazsa hem cerceveli ekran hem de arka kapak alacam 199 tl ye 1 ayda kapima kadar gelir oturur takarim kendim kullarim. Bide temiz bi format atarim yepyeni cihaz olur oh miss :D

Tabi ekranda bir sikinti cikmazsa sonucta uzaktan geliyor.

• By_KeReMM kullanıcısına yanıt
    Acelem yokki ayrica satici 1000 kisinin uzerinde bu urunu satmis yorumlara tek tek baktim. Ben biraz ince eler sık dokurum. Kucucuk bi sorun midemi bulandirir. Acelesi de yok zaten pislik yapmaya calisirsa dispute acarim itibari zedelenir. Suan da g2 kullaniyorum zaten mutluyuz mesutuz ;)

• quote:

Acelem yokki ayrica satici 1000 kisinin uzerinde bu urunu satmis yorumlara tek tek baktim. Ben biraz ince eler sık dokurum. Kucucuk bi sorun midemi bulandirir. Acelesi de yok zaten pislik yapmaya calisirsa dispute acarim itibari zedelenir. Suan da g2 kullaniyorum zaten mutluyuz mesutuz ;)

Hocam acaba bende mi oyle yapsam fiyat uygun note 2 icin ekran alicam ama risk buyum bi ara 30 dolara dx den almistim ipod icin ekran bozuk gelmisti bu bozuk gelirse kotu olur.

• PowerHazard kullanıcısına yanıt
    Hocam nasılmış gorilla glassın yapısı tespitlerinizi paylaşır mısınız

• By_KeReMM kullanıcısına yanıt
    Aliexpressteki saticilara bakin urunu almadan once yani sure benim icin onemli degil sizin icin de onemli degilse bi arastirma yapin. O urunun satilmis yorumlari var onlari okuyun 3 4 puan vermis biri neden vermis test ederek mi gonderiyorlar gibi sorulara cevap bulabilirseniz bi sakincasi yok bence. Bende ilk defa alacam yurtdisindan ama icimdeki his sorun yok diyor nedense.

• Valla degisik bisey yani. Esnek ama zorlayinca da kiriliyor cakmakla yaktim mesela yanik izi oldu icerde tabi bu testleri cami ayirip tamamen disarda yaptim. Kirilinca dagilmiyor galiba icinde mika gibi bisey var. O bicak testlerini de uyguladim sertce baski yaptim kesmeye calistim cizilmedi ama ayni yerde 4 5 kere ileri geri yapinca ciziliyor. Makas bicak tek hamlede kesinlikle cizik olmadi sasirdim dogrusu :))

• Teşekkürler hocam gorilla glass ekranıma cesaret edip test uygulayamamıştım bugüne kadar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.